banner16

Türkiye'den Sırbistan'a yardım!

Türkiye, koronavirüs salgınından etkilenen Sırbistan'ın Sancak bölgesine ikinci kez tıbbi yardım gönderdi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait A-400M tipi kargo uçağı Koca Yusuf ile Ankara'dan havalandı. 

04 Temmuz 2020
Türkiye'den Sırbistan'a yardım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Türkiye, Kovid-19'la mücadelesine destek amacıyla Sırbistan'a ikinci kez maske, yerli solunum cihazı, siperlik, koruyucu tulum ve gözlük gönderdi.

Milli savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın talimatlarıyla @saglikbakanligi tarafından hazırlanan ve COVID-19 ile mücadelede kullanılacak olan tıbbi yardım malzemelerini Sırbistan’a ulaştıracak TSK’ya ait uçak Ankara Etimesgut Havaalanı’ndan hareket etti." denildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50