banner16

Ankara'da etkili kar yağışı: Belediyeden açıklama geldi

ABB kentte etkili olan kar yağışıyla ilgili 'Bin 229 araç, 4 bin 230 personelle sabaha kadar tüm cadde ve bulvarlarda kapsamlı tuzlama ve küreme çalışması yapıldı' açıklamasında bulundu. 

03 Mart 2022
Ankara'da etkili kar yağışı: Belediyeden açıklama geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi etkili olan kar yağışıyla ilgili açıklama yaptı. Ankara’da bütün ana arterlerin açık olduğu belirtilen açıklamada, “Dün akşam saatlerinde başlayan ve sabahın ilk ışıklarına dek süren yoğun kar yağışının yaşandığı Başkent'te Ankara Büyükşehir Belediyesi toplam 1229 araç, 4230 personel ile sabaha kadar sorumluluk alanında bulunan tüm cadde ve bulvarlarda kapsamlı tuzlama ve küreme çalışması yaptı. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın sabaha kadar bizzat yönettiği çalışmalar sonucunda şu anda Ankara'da bütün ana yollar trafiğe açıktır. Yapılan çalışmalar, kartakip.ankara.com.tr adresi üzerinden araç içi kameralarla takip edilebilmektedir” denildi. (İHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.