banner16

Erdoğan elektrikteki yeni düzenlemenin devreye gireceği tarihi açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrikteki yeni düzenlemeye ilişkin '1 Mart itibarıyla bu uygulamaya geçmeyi planlıyoruz' dedi. 

22 Şubat 2022
Erdoğan elektrikteki yeni düzenlemenin devreye gireceği tarihi açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamada bulundu.

Erdoğan'ın açıklamasından başlıklar şöyle:

  • 210 kilovatsaate kadarki indirimli tarifede ve 210 kilovatsaatin üstündeki birim fiyatlarda vatandaşlarımızın lehine olacak yeni bir düzenleme imkânı üzerinde şu anda çalışılıyor. Esnaf ve sanatkârlar için de indirimli bir tarife söz konusu olabilecek. Sivil toplum kuruluşlarının elektrik aboneliği de ticarethane statüsünden konut statüsüne dönüştürülecek. 1 Mart itibarıyla bu uygulamaya geçmeyi planlıyoruz. Bu adım da milletimizin sesine kulak verdiğimizin göstergesidir. Vatandaşlarımızı rahatlatacak çözümler sunmaya devam edeceğiz.
  • Millet İttifakı’nın içerisinden herhangi birisini aramıza katamayız. Çünkü orası bir zillet ittifakıdır. Bundan alıp da Cumhur İttifakı’mızı lekeleyemeyiz.
  • Sayın Herzog’un ziyaretini gerçekten önemsiyoruz. Bu ziyaretle Türkiye-İsrail ilişkilerinde atılan adım, bundan sonra diğer boyutlarda da görülebilir."
  • ABD'nin açıklamaları ve Münih Konferansı'ndaki gariplikler, nereye çalışıyor belli değil. Bana göre Münih Konferansı bir NATO Zirvesi olmaktan öteye geçmedi.
  • (Rusya’nın Donetsk ve Luhansk'ı tanıması) Kararı kabul edilmez olarak değerlendiriyoruz. Tarafları sağduyu ve uluslararası hukuka riayete çağırıyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50