banner16

THY'nin yeni yönetim kurulu başkanı belli oldu

Türk Hava Yolları'nda İlker Aycı'nın istifasının ardından bugün Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bolat getirildi. 

27 Ocak 2022
THY'nin yeni yönetim kurulu başkanı belli oldu

Türk Hava Yolları'nda İlker Aycı'nın istifasının ardından bugün yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.THY Yönetim Kurulu'nda İlker Aycı'dan boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı'na THY Yatırım ve Teknolojiden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bolat getirildi.İstifa eden Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Görkem Aksoy'un yerine de THY eski Entegre Operasyon Kontrol Başkanı Fatih Kaçmaz geldiği öne sürüldü. Öte yandan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Akpınar'ın da istifa ettiği ve yerine İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Aydagiç'in geldiği öğrenildi.

Ahmet Bolat kimdir? 

Ahmet Bolat İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1984’te A.B.D.’de Stanford Üniversitesi’nde Yöneylem Araştırması alanında yüksek lisansını, 1988’de University of Michigan’da Endüstri ve Operasyonlar Mühendisliği bölümünde doktorasını tamamlamıştır. Dr. Bolat 1959 Konya doğumludur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.