banner16

Esenyurt Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor

Esenyurt Belediyesi, Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla gıda kolisi yardımında bulunuyor. Ekipler eş zamanlı olarak birçok mahallede gıda kolilerini dar gelirli ailelere ulaştırmaya devam ediyor. 

15 Nisan 2021
Esenyurt Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını sürdürüyor. Daha önce de gıda kolisi, süt, patates, soğan gibi gıda ürünlerini vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtan Esenyurt Belediyesi, Ramazan Ayı’nda da aileleri yalnız bırakmıyor.

Gıda kolileri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gıda Muayene Komisyonu tarafından yapılan teknik ve hijyenik kontrollerin ardından yapılan sosyal incelemeler sonucu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Ekipler, içerisinde bakliyat, tahıl ürünleri gibi temel gıda malzemelerinin bulunduğu yardım kolilerini, ihtiyaç sahibi vatandaşların adreslerine teslim ediyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50