banner16

Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Papa için bastırılan pullara' ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, "Papa Fransuva’nın Irak’ı ziyareti vesilesiyle IKBY tarafından bastırılması öngörülen hatıra pulları arasında ülkemizdeki bazı illeri de içeren bir haritanın resmedildiği bir pulun da yer aldığı görülmektedir. IKBY makamlarından bu vahim hatanın derhal düzeltilmesine yönelik gerekli açıklamanın biran önce ve net bir şekilde yapılmasını bekliyoruz" denildi. 

10 Mart 2021
Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Papa için bastırılan pullara' ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı, Papa'nın ziyareti sırasında Kuzey Irak'ta yaşanan Kürdistan haritası skandalı hakkında açıklamada bulundu. Açıklamada bu vahim hatanın bir an önce düzeltilmesi ve gerekli açıklamanın net şekilde yapılması istendi.

"DERHAL DÜZELTİLMELİ"

Dışişleri Bakanlığı: "Papa Fransuva’nın Irak’ı ziyareti vesilesiyle IKBY tarafından bastırılması öngörülen hatıra pulları arasında ülkemizdeki bazı illeri de içeren bir haritanın resmedildiği bir pulun da yer aldığı görülmektedir. IKBY makamlarından bu vahim hatanın derhal düzeltilmesine yönelik gerekli açıklamanın biran önce ve net bir şekilde yapılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.