banner16

Meclis'te çay ocakları kapatıldı!

TBMM’de 19 çalışana koronavirüs teşhisi konulmasının ardından yeni önlemler alındı. 

24 Haziran 2020
Meclis'te çay ocakları kapatıldı!

TBMM’de 19 çalışana koronavirüs teşhisi konulmasının ardından yeni önlemler alındı. ANKA’nın TBMM Genel Sekreterliğinden edindiği bilgiye göre bundan sonra Meclis Ana Binası ve Halkla İlişkiler Binası’ndaki bütün çay ocakları kapalı olacak. Seyyar çaymatikler kurulacak ve buralarda tek kullanımlık karton bardaklarla çay servisi yapılacak. Genel Kurul iktidar ve muhalefet kulislerinde de seyyar çay ocakları olacak ve yine tek kullanımlık karton bardaklarda çay servisi yapılacak.

NE OLMUŞTU?

Meclis’te koronavirüs testi pozitif çıkan personelin toplam sayısı 19’a yükselmişti.  En son TBMM Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nda görevli, Basın Bürosu Şefi M.K'da da koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Meclis’te basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, parti grubunun bulunduğu kattaki çay ocağı personelinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayarak, “Bizim kattaki çay ocağı da kapandı, inşallah bunları aşacağız” demişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.