banner16

Fenerbahçe, Mame Thiam'ı kadrosuna kattı

Fenerbahçe, Kasımpaşa'dan forvet oyuncusu Mame Thiam'ı kadrosuna kattığını duyurdu. Yapılan açıklamada, golcü futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. 

18 Ağustos 2020
Fenerbahçe, Mame Thiam'ı kadrosuna kattı

Fenerbahçe Spor Kulübü, Kasımpaşa'dan golcü oyuncu Mame Thiam'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’da forma giyen Mame Thiam için kulübü ve kendisiyle yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlamıştır. Kulübümüz, Senegalli forveti 3 yıllığına renklerine bağlamıştır. Çubuklu formamızla mücadele edecek 27 yaşındaki Thiam’a ailemize hoş geldin diyor; kendisine, taraftarlarımızın limit tanımayan sevgi ve desteğiyle nice şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Mame Thiam geçen sezon Süper Lig'de Kasımpaşa forması giydi. 1992 doğumlu Senegalli forvet, geçtiğimiz sezonu 11 gol - 4 asist ile tamamladı.

Fenerbahçe, Mame Thiam transferini açıklamadan önce sosyal medya hesabından "#FenerbahçeGeliyor" paylaşımını yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50