banner16

Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü

Erdoğan ve Putin arasındaki görüşmede Azerbaycan-Ermenistan gerilimi ile Suriye ve Libya başta olmak üzere bölgesel gelişmeleri ele alındı. 

28 Temmuz 2020
Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü.

Görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkilerini güçlendirecek adımların değerlendirildiği, Azerbaycan-Ermenistan gerilimi ile Suriye ve Libya başta olmak üzere bölgesel gelişmelerin ele alındığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle oldu:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir.

Görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkilerini güçlendirecek adımlar değerlendirilmiş; Azerbaycan-Ermenistan gerilimi ile Suriye ve Libya başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ele alınmıştır. 

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Putin, ikili ilişkiler ve bölgesel konularda iş birliği ve diyaloğu sürdürme konusunda mutabık kalmışlardır" denildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50