banner16

Dani Alves intihar mı etti?

Dünyaca ünlü eski yıldız Dani Alves'in intihar ederek kendini öldürdüğü iddia edildi. Yabancı basında yankı uyandıran bu iddiaya ilişkin henüz resmi bir bilgi gelmedi. 

10 Mart 2024
Dani Alves intihar mı etti?

İddialara göre, Dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Dani Alves, intihar etti. Yabancı basının haberine göre, Alves'in kendini öldürdüğü öğrenildi.

Alves, cinsel saldırı suçundan 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Bununla birlikte efsanesi olduğu Barcelona kulübü de bunun ardından Alves'i efsaneler listesinden kaldırmıştı.

Tüm dünyada yankı uyandıran haber, Twitter'da yabancı bir gazetecinin iddiası üzerine yayıldı. Kesin olmamakla birlikte yoğun depresyona giren Alves, intihar ederek hayatına son verdi.

Bu haber, tüm futbolseverleri şoka uğrattı. Ölüm haberiyle ilgili henüz resmi bilginin olmadığı öğrenilirken, konuya ilişkin incelemeler sürüyor.

DANİ ALVES ÖLDÜ MÜ?

Alves, daha önceden de hapishanedeki hayatını nedeniyle zor günler geçiriyordu. Makedon basınının haberine göre, o kadar zor günler geçiriyordu ki, kendini öldürmesinden korkulduğu ve buna bir önlem alınması gerektiği ifade ediliyordu.

3 HAFTA ÖNCE NELER OLDU?

Brezilya medyası, Alves'in akli durumunun kötüleştiğini ve cezaevinde intiharı önlemeye yönelik önlemlerin devreye sokulduğunu bildirdi. Alves, tecavüz suçlamasıyla tutuklandığı Ocak 2023'ten bu yana cezaevindeydi ve hakkındaki adli süreç geçtiğimiz günlerde başladı.

Alves üç kez kefalet ödeyerek tahliye talebinde bulundu ancak mahkeme üç talebi de reddetti. Brezilya medyası, eski bir cezaevi oda arkadaşına atıfta bulunarak, tarihin en çok kupa kazanan futbolcusunun durumunu anlatıyor.

"Çok depresif ve üzgün. Cezaevi personelinden yardım alıyor. Etrafındaki herkes bu durumdan korkuyor, bir şekilde kendine zarar vermesinden korkuyor. Adı açıklanmayan mahkum, "Duruşmada duruşmaya katıldıktan bir gün sonra hapishane intihar protokolünü devreye soktu" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50