banner16

Tolga Savacı hayatını kaybetti

Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

26 Şubat 2024
Tolga Savacı hayatını kaybetti

Birçok filme imza atan 60 yaşındaki sinema oyuncusu Tolga Savacı hayatını kaybetti. Savacı'nın geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü açıklandı.

Savacı'nın ölümünü, duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile tanınan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu.

Akay, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Maalesef Tolga Savacı’yı çok genç yaşta kaybettik. Kalp krizinden hayatını kaybettiğini öğrendim. Çok acı, çok üzücü, mekânı cennet olsun inşallah" ifadesini kullandı.

TOLGA SAVACI KİMDİR?

Tolga Savacı, 6 Mayıs 1963 tarihinde İstanbul’da doğdu. Ablası eski manken Sibel Savacı’dır. Ayrıca Zeynep Savacı adında bir kız kardeşi vardır.

Fransız Koleji'ni bitirdi. 1983 yılında mankenlik eğitimi almak için İtalya'ya gitti. İki yıl İtalya, Almanya, Fransa'da mankenlik yaptı, su topu oynadı. Gençliğinde bir ara motosiklet yarışçılığı yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.