banner16

AKP'de yeniden aday gösterilmeyen belediye başkanı bağımsız aday oldu

Uşak'ta Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, yeniden aday gösterilmemesi üzerine AKP'den istifa ederek bağımsız aday oldu. Arpacı, "Mevcut olduğum, savunduğum partiye de ihanet etmedim ama onlar bana ihanet etti, yapılan hizmetleri herkes kendinden bildi, bizim cesaretimizi, bizim tecrübemizi bir kenara koydular" dedi. 

20 Şubat 2024
AKP'de yeniden aday gösterilmeyen belediye başkanı bağımsız aday oldu

Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, yeniden aday gösterilmemesi nedeniyle AKP'den istifa etti.

Uşak'ta Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmemesi üzerine AKP’den istifa ederek bağımsız aday oldu.

Seçim ofisi açılışında konuşan Arpacı, AKP'nin kendisine ihanet ettiğini ifade ederek "Yapılan hizmetleri herkes kendinden bildi, bizim cesaretimizi, bizim tecrübemizi bir kenara koydular öyle bir şey yok" dedi.

Zafer Arpacı şunları söyledi:

"Mevcut olduğum, savunduğum partiye de ihanet etmedim ama onlar bana ihanet etti, yapılan hizmetleri herkes kendinden bildi, bizim cesaretimizi, bizim tecrübemizi bir kenara koydular öyle bir şey yok, tamam ben iktidarın adamıydım ama Banaz’ı da güzel yönetmek bize düşmüştür. Hükümetimiz yanlış şeylerin arkasında olmaz, yanımıza dönecektir. Biz de onlara döneriz sıkıntı yok. Ama ben varım, her şeyimi kendimi feda etmeye razıyım. Sizler benim yanımda olduktan sonra bükemeyeceğim bilek yoktur. Bizim 3-5 kuruşa ihtiyacımız yok, kaynak buluruz. Yatırımlarımızı yaparız, hiçbir güç bizi engelleyemez."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.