banner16

Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı mesaj: Kurtla kuzuyu yiyip çobanla yas tutanlara…

"2019 yerel seçimlerinde umudu nasıl yeşerttiysek ve devletleşmiş bir partiye karşı milletin kaçınılmaz zaferinin ilk tohumlarını nasıl attıysak, partimiz bütün bileşenleri ile bu seçimlerde de gerekeni yapacak ve bütün büyük şehirleri kazanacaktır. Bu bağlamda, desteğim tamdır." 

07 Şubat 2024
Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı mesaj:  Kurtla kuzuyu yiyip çobanla yas tutanlara…

Bugün verdiği bir demeçte 'siyaseti bırakmadım' mesajı veren CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde Ekrem İmamoğlu ve CHP yönetiminin başarısız olması için çalıştığı yönündeki iddialara sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajla yanıt verdi.

"Kurtla kuzuyu yiyip çobanla yas tutanlara…" başlığı ile bir mesaj paylaşan Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin -ben dahil- bütün Genel Başkanları, milletin menfaatlerini ve partisinin çıkarlarını kendi canlarından dahi önde tutar ve canlarını bu uğurda santim sakınmazlar." dedi.

Kılıçdaroğlu, "Hiç kimse bana, partimin kurumsal kimliğini, kasaba kurnazlığı ile çiğnetemez ve yıprattıramaz! Partimiz 100 yıllık bir çınardır, çok saygın bir Genel Başkan'ı, üzerinde üye ve delege iradesinin tecelli ettiği Parti Meclisi, emektar ve vatansever parti örgütleri vardır." diye devam etti.

"Desteğim tamdır"
 
Açıklamasında 2019 yerel seçimlerinde CHP'nin kazandığı zaferi hatırlatan Kemal Kılıçdaroğlu, "2019 yerel seçimlerinde umudu nasıl yeşerttiysek ve devletleşmiş bir partiye karşı milletin kaçınılmaz zaferinin ilk tohumlarını nasıl attıysak, partimiz bütün bileşenleri ile bu seçimlerde de gerekeni yapacak ve bütün büyük şehirleri kazanacaktır. Bu bağlamda, desteğim tamdır! Arzum budur!" ifadelerini kullandı.

CHP'nin eski lideri, açıklamasını şu şekilde tamamladı:
 
"Ülkemizin gündemi; milletin altında ezildiği enflasyon, anayasamıza darbe yapacak kadar bozulmuş hukuk sistemi, arifesinde olduğumuz ve kazanılmasının hayati önem taşıdığı yerel seçimlerdir. Ülke gündemini asılsız iddia ve iftiralar ile değiştirmenin anlamı yoktur."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.