banner16

Saadet Partisi başkan adaylarını tanıttı

Saadet Partisi, 339 belediye başkan adayını bugün Ankara’da tanıttı. 

03 Şubat 2024
Saadet Partisi başkan adaylarını tanıttı

Saadet Partisi yerel seçimler öncesi adaylarını büyük bir törenle bugün tanıttı. Millî Görüş belediyeciliğinin başkan adayları kamuoyunun önüne çıktı. Aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "İsraf, rüşvet ve yolsuzluk düzenine son vereceğiz." dedi.

Karamollaoğlu'nun aday tanıtım töreninde yaptığı konuşma şöyle:

"Değerli kardeşlerim; bugün bir kez daha “Haydi Bismillah!” diyoruz. Besmelemizi çekiyor, kollarımızı sıvıyoruz.
“Yaşanabilir bir Türkiye”, “Yeniden büyük Türkiye” ve “Yeni bir Dünya” için bugün buradan “Haydi Bismillah” diyoruz.

Ankara’nın Güvenliği, Kudüs’ün Özgürlüğünden Geçmektedir

Muhterem kardeşlerim; ülkemiz çok kritik bir dönemden geçmektedir. Bölgemiz ise ne yazık ki bir ateş çemberi içinde! Ekonomik ve sosyal olarak durumumuz maalesef hiç iç açıcı değil.
Bugüne kadar uygulanan yanlış politikalarla gidilebilecek bir yol artık kalmamıştır. Adaletten eğitime, ekonomiden dış politikaya varıncaya dek tüm sahalarda bir zihniyet değişimi ihtiyacın ötesinde artık şarttır.
Öte yandan Katil İsrail, göz göre göre soykırıma devam ediyor. Uluslararası kuruluşlar, İslam ülkeleri ve ne yazık ki Türkiye’miz de, bu süreçte topyekun sınıfta kalmıştır!
Biz biliriz ki, Ankara’nın güvenliği Kudüs’ün özgürlüğünden geçmektedir! Gazze ne kadar huzurlu ise 81 ilimiz de ancak o kadar huzur bulabilecektir.
Bu nedenle şehirlerimizi ayağa kaldırmak mecburiyetindeyiz. Şehirlerimizin ayağa kalkması demek, Türkiye’nin ayağa kalkması demektir!
Türkiye’miz ayağa kalktığı takdirde ise; zalimlerden hesap sorulabilecek, mazlumların yüzü gülebilecektir.

31 Mart, Tarihi Bir Seçimdir

Değerli hazirûn; elbette her seçim önemlidir. Ancak 31 Mart seçimleri, bu anlamda tarihi bir seçimdir. Çünkü bu seçimde sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz.
Vereceğimiz her bir oyla, sadece yerel yönetimlerin değil Türkiye’nin yolunu, istikametini değiştireceğiz.
-Gazze’deki zulmü durduracak bir Türkiye mi, yoksa Gazze’de çocuklar, kadınlar katledilirken, İsrail’e her gün 8 gemi gönderen Türkiye mi; işte buna karar vereceğiz!
-NATO’ya kuyruk olan bir Türkiye mi, yoksa İslam dünyasına öncü olan bir Türkiye mi; buna karar vereceğiz.
-Siyonizmin oyunlarına figüran olan bir iktidar mı, yoksa kendi kuralını koyarak bu oyunları bozan, BOP’u yırtıp atan bir iktidar mı; işte buna karar vereceğiz!
-Dün “ak dediğine kara”, “bugün kara dediğine yarın ak” diyen bir iktidar mı, yoksa savrulmayan, sözünün eri bir iktidar mı; işte buna karar vereceğiz.
Özetle bu seçimi sadece bir yerel seçim olarak görmek mümkün değildir. Bu seçimde ortaya koyacağımız tercihler sadece şehirlerimizin değil ülkemizin de geleceğini belirleyecektir.

Şehirlerimizi Milli Görüş Belediyeciliği ile Buluşturacağız

Muhterem kardeşlerim; bu nedenle omuzlarımızdaki sorumluluklarımız çok ağırdır. Milli Görüşçüler olarak, coğrafyamızda akan kan ve gözyaşını dindirmek boynumuzun borcudur.
Bu ise ancak tüm seçim bölgelerinde Saadet Partimizi güçlü kılmakla mümkün olacaktır.
Zira emin olun, Saadet Partili belediye başkanlarımız sadece kendi şehirlerini değil, aynı zamanda Gazze’yi de yeniden ayağa kaldıracaklardır.
Kendi şehirlerini maddi ve manevi olarak kalkındırırken, Gazze’ye de, Kudüs’e de yardım eli uzatacaklardır.
Belediyelerimizde atacağımız adımlar, Türkiye’nin tamamında ve dünya kamuoyunda dikkat çekecektir.
Şehirlerimiz bizi, biz de şehirlerimize hizmet etmeyi özledik. Kararlıyız, Saadet Partisi olarak bu seçimlerde tüm seçim bölgelerinde ciddi bir netice alacağız inşallah.
Kararlıyız! İnsanımızı 1 Nisan sabahı Milli Görüş belediyeciliği ile buluşturacağız inşallah.

Biz Hakkı Üstün Tutarız

Muhterem kardeşlerim; işte bu anlayışla, liyakatli ve tertemiz kadrolarımızla, şehirlerimizin ihtiyacı olan politikalarımız ve projelerimizle 1 Nisan sabahı belediyelerde iş başı yapacağız.
Zira bizim en temel farkımız, biz her şart altında Hakkı üstün tutarız. Hakkı üstün tutmak demek, adil olmak demektir.
Bir belediye başkanı, şehrinde halka en yakın kişidir. Çünkü bir belediye başkanı, orada ikamet eder, bu açıdan milletvekilleri gibi değildir. Bu nedenle problemleri bizzat yerinde görür, sorunları doğrudan bilir, bilmelidir.
Aradan aracıları çıkarmak, bir belediye başkanı için çok önemlidir. Sekreterleri, danışmanları, bürokratları vatandaşla kendisi arasına duvar örmemelidir.
Bizim belediyecilik anlayışımızda, belediye başkanının kapısı ve telefonu 7/24 herkese açıktır. Zira bir başkanın, ayrım yapmadan, halkla her daim iç içe olarak, oy verip vermediğine bakmaksızın herkese hizmet etmesi ancak böyle mümkün olabilir.

Bizim Belediye Başkanlarımız “Dert Babası” Olacak

Saadet Partimizin belediye başkanlarının tamamı işte bu doğrultuda çalışacaktır. Bizim başkanlarımız, “en kolay ulaşılabilir” başkanlar olacaktır.
3 bin nüfuslu bir belde, 10 bin nüfuslu bir ilçe veya 10 milyonluk bir büyükşehir; hiç fark etmez!
Bizim belediye başkanlarımıza, tüm vatandaşlarımız rahatlıkla ulaşabilecektir.
Kimin ne derdi varsa, belediye başkanını doğrudan ilgilendirsin veya ilgilendirmesin; gelecek derdini anlatacak, bizim başkanımız da ya kendisi çözecek ya da çözümü için ilgilisi kim ise; kendi işi gibi bizzat takip edecek.
Tabiri caizse bizim belediye başkanlarımız, “dert babası” olacak. Vatandaşın en ufak derdiyle dertlenecek. Milli Görüş belediyeciliğinin mesai saati, hafta sonu veya tatili olmaz!
Beşikten mezara kadar, vatandaşımızın tüm iş ve talepleri bizi ilgilendirir. Bizim belediyecilik anlayışımızda bu böyledir. 7’den 77’ye, “kimsesizlerin kimsesi” bizim belediye başkanlarımız olacaktır.

“İman Varsa, İmkan Vardır”

Muhterem kardeşlerim; hizmet ve başarının temelinde kişiler değil zihniyetler yatar. Şahısların başarı veya başarısızlıkları, inandıkları ilke ve kurallardan kaynaklanır.
Milli Görüş’ün içerdiği ilkelere inanan ve bu ilkelere göre çalışan idareciler efsanevi hizmetlerin altına imza atabilirler ve geçmişte atmışlardır da.
Ancak hakkı üstün tutanlar ve ibadet aşkıyla çalışanlar, ülkesine ve insanlığa büyük hizmetler yaparlar. Milli Görüşçüler başarılıdır. Çünkü Milli Görüş’ün temelinde dürüstlük ve samimiyet vardır.
Öfke değil şefkat, zulüm değil adalet vardır. Kibir değil tevazu vardır. İşi ehline vermek vardır. Hakikat vardır, liyakat vardır.
Bu sebeple biz diyoruz ki; “Başka bir Türkiye mümkün!”
Adam kayırmayı, torpili bitirip; ehliyet ve liyakati hakim kılmak mümkün. Yolsuzluğu, rüşveti, rantı, talanı yok edip; emeği ve alın terini yüceltmek mümkün!
Umutsuzluğu geride bırakıp, geleceğe umutla bakmak mümkün. Kasvet şehirlerini, huzur şehirleri haline getirmek mümkün. Rantı değil insanı esas alan bir belediyecilik anlayışı mümkün.
Bunu yapacak olan kadrolar ise işte bu salondadır! Çünkü bu salonda; “iman varsa, imkan vardır” diyen kadrolar var.

İsraf, Rüşvet ve Yolsuzluk Düzenine Son Vereceğiz!

Muhterem kardeşlerim; Saadet Partimizin belediye başkanları, bir kibrit çöpünü dahi israf etmeyecektir. İsrafın i’sine dahi tahammülümüz yoktur!
Vatandaşın cebinden kuruş kuruş toplanan paraları, milyar milyar savurma dönemine son vereceğiz.
Kaynaklarımızı verimli kullanacak, bu konuda çok hassas ve titiz davranacağız.
Yolsuzluğa asla müsaade etmeyeceğiz. Milli Görüş belediyeciliğinde Beytülmâl’e hiç kimse elini uzatamaz. Belediyelerimizin kapısından arsız-hırsız giremez!
Bizim belediye başkanlarımızın kursağından bir lokma yetim malı geçmez! Belediyenin kaynaklarına ise yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız.
Biz bu anlayışla israf, rüşvet ve yolsuzluk düzenine son vereceğiz!
Biz vatandaşın parasını yine vatandaşa harcayacağız. Birilerini belediye kasasından zengin etmeyeceğiz.1 Nisan sabahından itibaren, ihaleler üzerinden birilerinin köşeyi dönme devri bitecek!

İmar Planlarında En Küçük İstismara Dahi Asla Müsaade Etmeyeceğiz

Muhterem kardeşlerim; sizlere ve bizleri takip eden tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum:
İmar planlarında en küçük istismara dahi asla müsaade etmeyeceğiz.
Bir yerde rant oluşuyorsa; o ranttan “yandaşlar” değil, sadece ama sadece, orada yaşayan, evi barkı olan insanımız istifade edecektir.
İmar planını doğru, düzgün ve dürüst yapabilmek, her babayiğidin harcı değildir. Bunu ancak bizim kadrolarımız başarabilir.
Bir avuç müteahhidi zengin etmek için; bir kalemde koskoca bir mahalleyi boşaltıp, insanımızı yerinden yurdundan edip, ardından gökdelenleri dikerek şehirlerimize ihanet edenlerle en temel farkımız işte budur!
Bizim anlayışımızda öncelik insandır. Onların öncelik sıralamasında ise rant, listenin hep en başında yer alıyor. Biz, işte bu zihniyeti değiştirmek için geliyoruz.

Önceliklerimiz: Ahlak ve Adalet, İnsan ve Şehir

Milli Görüş belediyeciliği ile birlikte;
-Belediye kasasından vatandaşa caka satma dönemi bitecek!
-Partizanlık, yandaşlık ve adam kayırma dönemi bitecek!
-Fil dişi kulelerinde, altın varaklı koltuklarında sefa süren başkanlar dönemi bitecek!
-İmar planlarında yapılan haksız uygulamalar son bulacak!
-Bizim belediye başkanlarımız her daim halkın içinde, halkla beraber olacak.
-İmar planlarında, sadece vatandaşın ihtiyaçları gözetilecek. Belediyeler artık gerektiğinde feragat etmesini bilecek, öğrenecek.
-Önceliğimiz her daim ahlak ve adalet olacak. Önceliğimiz insanımız ve şehirlerimiz olacak.
-Sosyal projelerimizle, altyapı ve ulaşım yatırımlarımızla, insanımıza ve şehirlerimize rahat bir nefes aldıracağız.

Milli Görüş Belediyeciliğinin İlkeleri

Muhterem kardeşlerim özetlersek, biz her daim;
-Dürüst ve adil olacağız.
-Planlı ve programlı çalışacağız.
-Hesap verebilir olacağız.
-İşi ehline vereceğiz.
-Kapımız herkese her zaman açık olacak.
-Partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağız.
-Yolsuzluk ve rüşvete geçit vermeyeceğiz.
-Zorlaştırmayacağız, kolaylaştıracağız.

Biz işte bu ilkelerimiz çerçevesinde belediyeleri yöneteceğiz. Belediye başkanlarımızın her biri, şehremini olarak bu emaneti teslim alıp, layıkıyla bu görevi yerine getirdikten sonra zamanı gelince vicdanları rahat olarak bayrağı bir sonraki başkana devredecekler.

İmar Rantını Ortadan Kaldıracak, Şehrin Çıkarlarını Esas Alacağız

-Kıymetli kardeşlerim, biz Saadet Partisi olarak; planlı, öngörülebilir, şeffaf ve etkin belediyecilik için geliyoruz. 
-Teknolojiyle bütünleşmiş inovatif bir belediyeciliği hayata geçireceğiz. Şehirlerimizi yap-boz anlayışından kurtararak, alt-yapı meselesini kökten çözeceğiz
-Rantsal değil hak temelli bir kentsel dönüşümü hayata geçireceğiz. Afetlere karşı dirençli kentler inşa edeceğiz. İmar rantını ortadan kaldıracak, şehrin çıkarlarını esas alacağız.
-Sosyal eşitsizlikleri ortadan kaldıracak ve herkes için adil, kapsayıcı ve onurlu bir yaşamı  esas alacağız.
-Yerelden kalkınmayı sağlamak için yerelin tüm imkanlarını seferber edeceğiz. Allah’ın emaneti tabiatın kıymetini bilecek, her canlının hakkını koruyacağız.
-Kültürel ve manevi mirasımızı koruyacak, emaneti geleceğe taşıyacağız. Kültür-sanat destekleriyle kültürel hayatı zenginleştireceğiz.
-Herkes için erişilebilir ve kapsayıcı spor ve rekreasyon imkanları oluşturarak, şehirlerimizin yaşam kalitesini yükselteceğiz.

Milli Görüş Belediyeciliği ile “Başka bir Türkiye mümkün!”

Saadet Partimizin çok değerli adayları, iyiliğin, adaletin, güzelliğin tesisi için gece gündüz çalışan dava kardeşlerim,
Azim, gayret ve fedakarlık timsali hanımefendiler, beyefendiler, geleceğimizin teminatı sevgili gençler!
Yılmak yok, bıkmak yok, yorulmak yok. Biz, bu ülkenin geleceği için, daha güzel yarınlar için 31 Mart’a kadar köy köy, ilçe ilçe dolaşacağız.
Dağ-mezra ayırmayacağız. Sokaktan caddeye, Twitter’dan Youtube’a her yerde olacağız.
Her sahada en aktif çalışmayı biz yapacağız. Her kapıya gideceğiz, her eli tutacağız, her yüreğe dokunacağız. Hiçbir ayrım gözetmeksizin, 85 milyonu kucaklayacağız.
İnşallah 1 Nisan sabahı yeni bir güne, yeni bir döneme, yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Zira insanımızın hak ettiği yaşam bu değil, daha bir yaşam herkesin hakkıdır.
Milli Görüş belediyeciliği ile “Başka bir Türkiye mümkün”dür!
Biz bunu ispat edeceğiz.
Haydi Bismillah! Daha iyi yaşam senin hakkındır! Zafer inananlarındır ve zafer yakındır!

Tanıtımı yapılan 339 belediye başkan adayı şöyle:

 

S İL ADI İLÇE ADI BELDE ADI BELEDİYE TÜRÜ ADI SOYADI
1 ADANA     BÜYÜKŞEHİR HÜSEYİN ACARLAR
2 ADANA ÇUKUROVA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE GÜNGÖR VEDAT ŞENOL BEYCİOĞLU
3 ADANA FEKE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HASAN GEZER
4 ADANA KOZAN   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUAMMER ÖZÇELİK
5 ADANA SARIÇAM   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SÜLEYMAN GÖNÜL
6 ADIYAMAN MERKEZ   İL MERKEZİ HAŞİM ASNUK
7 AFYONKARAHİSAR MERKEZ BEYYAZI BELDE MUAMMER GÖKMEN
8 AFYONKARAHİSAR MERKEZ NURİBEY BELDE AHMET GÜL
9 AFYONKARAHİSAR BAŞMAKÇI   İLÇE HÜDAYİ MAMAK
10 AFYONKARAHİSAR KIZILÖREN   İLÇE KADİR ANIŞ
11 AFYONKARAHİSAR SİNANPAŞA   İLÇE HÜSEYİN AYVA
12 AFYONKARAHİSAR ŞUHUT   İLÇE MUSTAFA ZENGİN
13 AĞRI TUTAK   İLÇE RIDVAN ÖZMEN
14 AKSARAY MERKEZ   İL MERKEZİ LEVENT SERDAR ŞAHİN
15 AKSARAY GÜZELYURT SELİME BELDE SELİM KARABACAK
16 AKSARAY SULTANHANI   İLÇE HACI HÜSEYİN AKBAŞ
17 ANKARA     BÜYÜKŞEHİR CAFER GÜNEŞ
18 ANKARA BALA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SONER DALKIRAN
19 ANKARA ÇAMLIDERE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUSTAFA TUNCER
20 ANKARA ELMADAĞ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEVLÜT DEMİR
21 ANKARA GÖLBAŞI   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SELİM AKGÜL
22 ANKARA MAMAK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MURAT SİPAHİ
23 ANTALYA AKSEKİ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE TAHSİN ARSLAN
24 ANTALYA AKSU   BÜYÜKŞEHİR İLÇE LATİF MERCAN
25 ANTALYA DEMRE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE NURİ TURAL
26 ANTALYA FİNİKE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SELÇUK OKUR
27 ANTALYA KAŞ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HÜSEYİN AKAYOĞLU
28 ANTALYA KEPEZ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEHMET AKBURAK
29 ANTALYA KONYAALTI   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ALİ SOYSAL
30 ARTVİN MERKEZ   İL MERKEZİ GÜLTEKİN SOYDAN
31 ARTVİN ARDANUÇ   İLÇE ŞAHİN ALAÇAM
32 ARTVİN ARHAVİ   İLÇE MUSTAFA ERGÜNEY
33 ARTVİN BORÇKA   İLÇE MEVLÜT BALCI
34 ARTVİN HOPA   İLÇE DAİM YILMAZ
35 ARTVİN KEMALPAŞA   İLÇE DOLUNAY KİBAR
36 ARTVİN MURGUL   İLÇE ERDEM ÖZBAŞ
37 ARTVİN ŞAVŞAT   İLÇE ZEKİ BİLGİN
38 ARTVİN YUSUFELİ   İLÇE MUSTAFA AKSOY
39 AYDIN BOZDOĞAN   BÜYÜKŞEHİR İLÇE TALHA KAYAOĞULLARI
40 AYDIN BUHARKENT   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEHMET AKİF ERSÖZ
41 AYDIN ÇİNE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HAKAN ESGİN
42 AYDIN DİDİM   BÜYÜKŞEHİR İLÇE RIZA EKŞİ
43 AYDIN EFELER   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ZAHİR BÜRKUK
44 AYDIN GERMENCİK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MURAT DOĞAN
45 AYDIN İNCİRLİOVA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE FAHRETTİN ÖZTÜRK
46 AYDIN KARACASU   BÜYÜKŞEHİR İLÇE CAHİT TETİK
47 AYDIN KARPUZLU   BÜYÜKŞEHİR İLÇE KADİR ALİ YELKEN
48 AYDIN KOÇARLI   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HARUN ÖZDEMİR
49 AYDIN KÖŞK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE BAYRAM ALİ KATILMIŞ
50 AYDIN KUŞADASI   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AHMET TAN ÖZKAN
51 AYDIN KUYUCAK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SÜLEYMAN DAL
52 AYDIN NAZİLLİ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MURAT MELEZOĞLU
53 AYDIN SÖKE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HAKAN TÜRKYILMAZ
54 AYDIN SULTANHİSAR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SELMA YILDIZ
55 AYDIN YENİPAZAR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AHMET FETHİ YILDIZ
56 BALIKESİR BALYA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ÖZCAN SEMERCİ
57 BALIKESİR BANDIRMA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE OKAY USTAALİOĞLU
58 BALIKESİR DURSUNBEY   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ZEKERİYYA OKTAY
59 BALIKESİR KEPSUT   BÜYÜKŞEHİR İLÇE İBRAHİM HIDIR
60 BALIKESİR SUSURLUK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MURAT SAVUT
61 BAYBURT MERKEZ   İL MERKEZİ FATİH BURAK
62 BAYBURT DEMİRÖZÜ   İLÇE MURAT GÜRBÜZ
63 BİLECİK BOZÜYÜK   İLÇE SEYFETTİN TIKIZ
64 BİLECİK GÖLPAZARI   İLÇE MEHMET KARIŞ
65 BİLECİK OSMANELİ   İLÇE ABDULLAH SÜNE
66 BİLECİK PAZARYERİ   İLÇE AHMET OPÇİN
67 BİLECİK SÖĞÜT   İLÇE OSMAN ÖZVATAN
68 BİLECİK YENİPAZAR   İLÇE MEVLÜT ÖZDEMİR
69 BİTLİS MUTKİ KAVAKBAŞI BELDE VEYSEL İNCEYOL
70 BİTLİS TATVAN   İLÇE HALAÇ AYGÜN
71 BOLU MERKEZ   İL MERKEZİ İSA SAYIN
72 BOLU DÖRTDİVAN   İLÇE MUSTAFA ULUDAĞ
73 BOLU GÖYNÜK   İLÇE ERDAL GÜLEN
74 BURDUR MERKEZ   İL MERKEZİ ADNAN ERSAN
75 BURDUR ALTINYAYLA   İLÇE VEDAT HASYILMAZ
76 BURDUR BUCAK   İLÇE ALİ TALAYMAN
77 BURDUR YEŞİLOVA   İLÇE KEMAL PALVAN
78 BURSA BÜYÜKORHAN   BÜYÜKŞEHİR İLÇE İSMAİL ŞAŞKIN
79 BURSA GEMLİK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AHMET VAKKAS YILDIZ
80 BURSA GÜRSU   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SEÇMEN ERGENE
81 BURSA HARMANCIK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE RAMAZAN YAKIN
82 BURSA İNEGÖL   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HASAN EROĞLU
83 BURSA KARACABEY   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUAMMER ALTUN
84 BURSA KELES   BÜYÜKŞEHİR İLÇE RAMAZAN AY
85 BURSA KESTEL   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AHMET DEMİRAĞ
86 BURSA MUDANYA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ENES BAYRAKTAR
87 BURSA MUSTAFAKEMALPAŞA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE BURAK ÇELİK
88 BURSA ORHANELİ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ÖMER DİN
89 BURSA YENİŞEHİR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE KARYAĞDI BERKELİ
90 BURSA YILDIRIM   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ABDULLAH KOCAMAZ
91 ÇANAKKALE MERKEZ   İL MERKEZİ ŞABAN SARI
92 ÇANAKKALE AYVACIK   İLÇE YALÇIN SOYSAL
93 ÇANAKKALE BAYRAMİÇ   İLÇE ALİ ALGÜL
94 ÇANKIRI MERKEZ   İL MERKEZİ MUSTAFA ÜNVER
95 ÇANKIRI ATKARACALAR   İLÇE EVREN ULUSOY
96 ÇANKIRI ATKARACALAR ÇARDAKLI BELDE HÜSEYİN KIBIR
97 ÇANKIRI BAYRAMÖREN   İLÇE MUSTAFA YAŞAR EMİRAL
98 ÇANKIRI ÇERKEŞ   İLÇE SATILMIŞ ÜKE
99 ÇANKIRI ÇERKEŞ SAÇAK BELDE BURHAN KARAAĞAÇ
100 ÇANKIRI ELDİVAN   İLÇE FARUK KARATATAR
101 ÇANKIRI ILGAZ   İLÇE ARİF NAZLI
102 ÇANKIRI KIZILIRMAK   İLÇE MUSTAFA SARIKAYA
103 ÇANKIRI KORGUN   İLÇE TEVFİK EFE
104 ÇANKIRI KURŞUNLU   İLÇE RECEP KALFA
105 ÇANKIRI ORTA   İLÇE YASİN SAĞDIÇ
106 ÇANKIRI ORTA DODURGA BELDE BAHATTİN ŞENOL
107 ÇANKIRI ORTA YAYLAKENT BELDE ALİ KIBIR
108 ÇANKIRI ORTA KALFAT BELDE ABDULLAH SÜLÜS
109 ÇANKIRI ŞABANÖZÜ   İLÇE FATİH ÇULHA
110 ÇANKIRI YAPRAKLI   İLÇE AHMET TAMER
111 DENİZLİ ACIPAYAM   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEHMET YILDIZ
112 DENİZLİ BABADAĞ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AHMET ABAZOĞLU
113 DENİZLİ BAKLAN   BÜYÜKŞEHİR İLÇE FATİH CANDAN
114 DENİZLİ BEKİLLİ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE BİLAL OSMAN ZEYBEK
115 DENİZLİ ÇAL   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AKIN ARSLANYILMAZ
116 DENİZLİ ÇAMELİ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEVLÜT SÖNMEZ
117 DENİZLİ GÜNEY   BÜYÜKŞEHİR İLÇE KUDRET KOLBAŞI
118 DENİZLİ PAMUKKALE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HAKAN KAYA
119 DÜZCE MERKEZ   İL MERKEZİ NEVFEL KADİR GÜNER
120 DÜZCE MERKEZ BEYKÖY BELDE FAHRETTİN KARABAĞLI
121 DÜZCE MERKEZ BOĞAZİÇİ BELDE DURSUN SÖNMEZOĞLU
122 DÜZCE AKÇAKOCA   İLÇE MURAT AŞIK
123 DÜZCE CUMAYERİ   İLÇE URAL GÖKÇE
124 DÜZCE ÇİLİMLİ   İLÇE MAKSUT UYSAL
125 DÜZCE GÖLYAKA   İLÇE BÜNYAMİN AYDIN
126 DÜZCE GÜMÜŞOVA   İLÇE FATİH TAVLI
127 DÜZCE KAYNAŞLI   İLÇE HASAN AKDOĞAN
128 DÜZCE YIĞILCA   İLÇE MUSA ERGİN
129 EDİRNE MERKEZ   İL MERKEZİ TEZCAN KARAKÜTÜK
130 EDİRNE ENEZ   İLÇE SERKAN İŞCAN
131 EDİRNE HAVSA   İLÇE KEMAL DURKAYA
132 EDİRNE KEŞAN   İLÇE AHMET KÖSELER
133 EDİRNE KEŞAN BEĞENDİK BELDE GÜNGÖR İLERİ
134 EDİRNE LALAPAŞA   İLÇE ERSİN PİLAFCI
135 EDİRNE MERİÇ   İLÇE ARİF GÜNGÖR
136 EDİRNE SÜLOĞLU   İLÇE HÜSEYİN ES
137 ELAZIĞ MERKEZ   İL MERKEZİ ABDULLAH AKIN
138 ELAZIĞ MERKEZ MOLLAKENDİ BELDE SABRİ YILMAZ
139 ELAZIĞ MERKEZ YAZIKONAK BELDE AYDIN ALBAYRAK
140 ELAZIĞ ALACAKAYA   İLÇE AHMET ÜNAL
141 ELAZIĞ ARICAK BÜKARDI BELDE AHMET BAYRAK
142 ERZURUM     BÜYÜKŞEHİR FAİK ÇALIK
143 ERZURUM AZİZİYE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ERDAL KARAGÜL
144 ERZURUM HINIS   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SADRETTİN DOĞAN
145 ERZURUM KÖPRÜKÖY   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEHMET HAFİT ÖZKAN
146 ERZURUM OLTU   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUSTAFA MACİT
147 ERZURUM PASİNLER   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEHMET SARIGÜL
148 ERZURUM PAZARYOLU   BÜYÜKŞEHİR İLÇE NURİ CORUH
149 ESKİŞEHİR     BÜYÜKŞEHİR FESİH BİNGÖL
150 ESKİŞEHİR GÜNYÜZÜ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE YÜCEL İPEK
151 ESKİŞEHİR MAHMUDİYE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUZAFFER KAPLAN
152 ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEHMET KAVAK
153 ESKİŞEHİR SİVRİHİSAR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE İDRİS KAÇAR
154 ESKİŞEHİR TEPEBAŞI   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ELİF ÖRS
155 GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEHMET HAYRİ KAMALI
156 GİRESUN MERKEZ   İL MERKEZİ ABDÜLKADİR BEKTAŞ
157 GİRESUN ALUCRA   İLÇE DURSUN KILIÇKAYA
158 GİRESUN ÇANAKÇI   İLÇE TUNCAY KASIM
159 GİRESUN DERELİ YAVUZKEMAL BELDE FURKAN ÖZYILMAZ
160 GİRESUN ESPİYE SOĞUKPINAR BELDE ŞAKİR SARIKAYA
161 GİRESUN PİRAZİZ   İLÇE METİN ÖZTÜRK
162 GİRESUN TİREBOLU   İLÇE AYHAN İNAL
163 GÜMÜŞHANE MERKEZ   İL MERKEZİ AKIN DEMİR
164 GÜMÜŞHANE KELKİT   İLÇE RECAİ DEMİR
165 GÜMÜŞHANE KÖSE   İLÇE YUSUF KORKMAZ
166 GÜMÜŞHANE KÜRTÜN   İLÇE MEHMET YILMAZ
167 GÜMÜŞHANE ŞİRAN   İLÇE HAYRETTİN KILIÇ
168 GÜMÜŞHANE TORUL   İLÇE SERVET YÜZÜAK
169 HATAY DÖRTYOL   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HALİL OLĞUN
170 HATAY PAYAS   BÜYÜKŞEHİR İLÇE RECEP BAYSAL
171 ISPARTA MERKEZ   İL MERKEZİ AYDIN APAYDIN
172 İSTANBUL     BÜYÜKŞEHİR BİROL AYDIN
173 İSTANBUL ESENLER   BÜYÜKŞEHİR İLÇE İBRAHİM BİTİŞ
174 İZMİR ALİAĞA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MAHMUT KOÇ
175 İZMİR BALÇOVA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SEYFULLAH ÖZBEK
176 İZMİR BAYINDIR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE FATMA DÜNDAR
177 İZMİR BAYRAKLI   BÜYÜKŞEHİR İLÇE VADAT KOLUKISA
178 İZMİR BEYDAĞ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUSTAFA BEKAR
179 İZMİR BORNOVA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HASAN CEYLAN
180 İZMİR ÇEŞME   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AHMET HAZIRBULAN
181 İZMİR ÇİĞLİ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HÜSEYİN AYIN
182 İZMİR GAZİEMİR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HANİFE BOZDAĞ
183 İZMİR GÜZELBAHÇE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE OSMAN TUNÇ
184 İZMİR KARABAĞLAR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MÜMİN BAŞTÜRK
185 İZMİR KARABURUN   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ZEKERİYA YILMAZ
186 İZMİR KARŞIYAKA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE OZAN GANİÜSMEN
187 İZMİR KEMALPAŞA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE GAMZE YILDIZ
188 İZMİR KONAK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE TURHAN TUTUMLU
189 İZMİR MENEMEN   BÜYÜKŞEHİR İLÇE TEKİN ALPTEKİN
190 İZMİR NARLIDERE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SERHAT AVŞAR
191 İZMİR ÖDEMİŞ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUSTAFA YORUCU
192 İZMİR SELÇUK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HÜSEYİN GÜNAYDIN
193 İZMİR TORBALI   BÜYÜKŞEHİR İLÇE CANER DİRLİK
194 İZMİR URLA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEHMET ORAKÇI
195 KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MURAT KOZALAK
196 KARABÜK OVACIK   İLÇE EMRE BURAK KABARAN
197 KARAMAN MERKEZ   İL MERKEZİ MEHMET KARAKAŞ
198 KARAMAN AYRANCI   İLÇE RECEP ŞAHİN
199 KARAMAN BAŞYAYLA   İLÇE MUHAMMET DURAN
200 KARAMAN ERMENEK GÜNEYYURT BELDE ABDULLAH AKTÜRK
201 KARAMAN ERMENEK KAZANCI BELDE SÜLEYMAN AKTÜRK
202 KARAMAN KAZIMKARABEKİR   İLÇE ERKAN ATEŞ
203 KARS SARIKAMIŞ   İLÇE MUHAMMET ALİ DEMİR
204 KASTAMONU MERKEZ   İL MERKEZİ HULUSİ ÖZBEK
205 KAYSERİ     BÜYÜKŞEHİR MAHMUT ARIKAN
206 KAYSERİ BÜNYAN   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUHAMMED EMİR TAŞÇI
207 KAYSERİ DEVELİ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUSTAFA ÜLKER
208 KAYSERİ HACILAR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE OSMAN PALAZ
209 KAYSERİ SARIOĞLAN   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ALİ OSMAN YILDIZ
210 KAYSERİ TOMARZA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SELÇUK ONAT
211 KIRIKKALE MERKEZ   İL MERKEZİ VEYSEL KUTLUCA
212 KIRŞEHİR ÇİÇEKDAĞI   İLÇE AHMET ZORLU
213 KOCAELİ BAŞİSKELE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ZAFER MUTLU
214 KOCAELİ KARAMÜRSEL   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MURAT AKBABA
215 KONYA ALTINEKİN   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AHMET DEVELİ
216 KONYA BEYŞEHİR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUHAMMED ALİ CAN
217 KONYA BOZKIR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ALİ TOKAT
218 KONYA ÇUMRA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SERVET ŞAHİN
219 KONYA KADINHANI   BÜYÜKŞEHİR İLÇE REFİK CANCAN
220 KONYA KULU   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SEMİH SARAÇ
221 KONYA SEYDİŞEHİR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HARUN ERKAN
222 KÜTAHYA ASLANAPA   İLÇE SOYDAN KIZMAZ
223 KÜTAHYA ÇAVDARHİSAR   İLÇE HALİL DELEN
224 KÜTAHYA DUMLUPINAR   İLÇE DALYAN AKTEPE
225 KÜTAHYA TAVŞANLI   İLÇE FATİH BOZAN
226 MANİSA AKHİSAR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HÜSEYİN ÇELİK
227 MANİSA ALAŞEHİR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ADNAN YÜKALAN
228 MANİSA DEMİRCİ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ZEKAYİ YILMAZ
229 MANİSA GÖLMARMARA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HACİ ÖZMEN
230 MANİSA SOMA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE VEYSEL KARANİ YULA
231 MERSİN AKDENİZ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEHMET FARUK SÜZEN
232 MERSİN AYDINCIK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MERT YEŞİLGÖZ
233 MERSİN BOZYAZI   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEHMET LUTFİ UĞUZ
234 MERSİN ÇAMLIYAYLA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE İZVAN NERGİZ
235 MERSİN ERDEMLİ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEHMET YILDIZ
236 MERSİN GÜLNAR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HÜSEYİN ARSLAN
237 MERSİN MEZİTLİ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE BURAK CANLI
238 MERSİN MUT   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AHMET KARA
239 MERSİN SİLİFKE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MEHMET ALİ GÖK
240 MERSİN TARSUS   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ENVER VARLI
241 MERSİN YENİŞEHİR   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUSTAFA ÖZDEMİR
242 MUĞLA     BÜYÜKŞEHİR FATİH SALİH MEHMET KOCABIYIK
243 MUĞLA BODRUM   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUHAMMED ARİF KARACA
244 MUĞLA DALAMAN   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ESAT KONUR
245 MUĞLA FETHİYE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ÖMER FARUK KILINÇ
246 MUĞLA SEYDİKEMER   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SALİHA GÜZEL
247 MUĞLA ULA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ALİ OSMAN TOK
248 MUĞLA YATAĞAN   BÜYÜKŞEHİR İLÇE TAYFUN KARTAL
249 MUŞ BULANIK   İLÇE KEMAL İNDİÇ
250 MUŞ HASKÖY   İLÇE HAŞİM BOLCAL
251 NEVŞEHİR MERKEZ ÇAT BELDE AHMET OTKAN
252 NEVŞEHİR MERKEZ GÖRE BELDE FATİH SİMİT
253 NEVŞEHİR MERKEZ KAVAK BELDE NAHİT ÖĞÜÇ
254 NEVŞEHİR MERKEZ KAYMAKLI BELDE KENAN BİLGİN
255 NEVŞEHİR MERKEZ NAR BELDE CEMAL OKTAN
256 NEVŞEHİR MERKEZ SULUSARAY BELDE İRFAN KAYNAR
257 NEVŞEHİR MERKEZ UÇHİSAR BELDE BÜLENT ZİNCİR
258 NEVŞEHİR ACIGÖL   İLÇE HÜSEYİN ÖZERKAN
259 NEVŞEHİR AVANOS   İLÇE LEVENT İLLEEZ
260 NEVŞEHİR GÜLŞEHİR   İLÇE NADİR DOĞAN
261 NEVŞEHİR HACIBEKTAŞ   İLÇE ABDURRAHMAN ALTUNDAL
262 NEVŞEHİR KOZAKLI   İLÇE MEHMET ERKEK
263 NEVŞEHİR ÜRGÜP   İLÇE FATİH AYDOĞDU
264 NİĞDE MERKEZ   İL MERKEZİ MURAT GÜNGÖRDÜ
265 ORDU GÜLYALI   BÜYÜKŞEHİR İLÇE HALİL CEBECİ
266 ORDU KABADÜZ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ETHEM EYİGÜN
267 RİZE MERKEZ   İL MERKEZİ MUHAMMET YILDIZ
268 RİZE ARDEŞEN   İLÇE KEMAL EKSİLMEZ
269 RİZE ÇAYELİ   İLÇE MEHMET ARICIOĞLU
270 RİZE DEREPAZARI   İLÇE HASAN GÜNEŞDOĞDU
271 RİZE GÜNEYSU   İLÇE HAKAN VARLI
272 SAKARYA     BÜYÜKŞEHİR ÖMER ABDULLAH AYHAN
273 SAKARYA ERENLER   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUHAMMED EKŞİOĞLU
274 SAKARYA PAMUKOVA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AHMET ŞEN
275 SAKARYA SAPANCA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AVNİ ÇÖMLEKÇİOĞLU
276 SAKARYA SÖĞÜTLÜ   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ÖZDEMİR ÖZCAN
277 SAMSUN 19 MAYIS   BÜYÜKŞEHİR İLÇE YUSUF YARIM
278 SAMSUN ALAÇAM   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ERKAN ALBAYRAK
279 SAMSUN ATAKUM   BÜYÜKŞEHİR İLÇE SERDAR ŞEN
280 SAMSUN AYVACIK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUSTAFA ALTUNTAŞ
281 SAMSUN BAFRA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ŞÜKRÜ ARSLAN
282 SAMSUN CANİK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AHMET KESER
283 SAMSUN ÇARŞAMBA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ZEKAİ SAPANCI
284 SAMSUN HAVZA   BÜYÜKŞEHİR İLÇE RASİM KORKMAZLI
285 SAMSUN LADİK   BÜYÜKŞEHİR İLÇE FATİH ÖNDER
286 SAMSUN SALIPAZARI   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AHMET GÜR
287 SAMSUN TEKKEKÖY   BÜYÜKŞEHİR İLÇE KÜBRA KÖSE
288 SAMSUN TERME   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AHMET KÖNEÇOĞLU
289 SİNOP MERKEZ   İL MERKEZİ BARBAROS BALTACI
290 SİNOP AYANCIK   İLÇE MURAT YILDIZ
291 SİNOP DİKMEN   İLÇE BEKİR AYDIN
292 SİNOP DURAĞAN   İLÇE TAHİR ŞAHİN
293 SİNOP ERFELEK   İLÇE HAKAN ÇAKIR
294 SİNOP GERZE   İLÇE HÜSEYİN ŞEKER
295 SİNOP SARAYDÜZÜ   İLÇE ŞABAN ŞAHİN
296 SİVAS MERKEZ   İL MERKEZİ ZEKİ KILIÇ
297 SİVAS MERKEZ YILDIZ BELDE İLYAS DALAK
298 SİVAS AKINCILAR   İLÇE MEHMET KOÇAK
299 SİVAS ALTINYAYLA   İLÇE SAADETTİN ÇERİK
300 SİVAS ALTINYAYLA DELİİLYAS BELDE HALİL KARTAL
301 SİVAS DİVRİĞİ   İLÇE UĞUR TUR
302 SİVAS DOĞANŞAR   İLÇE ÖMER AKÇA
303 SİVAS GEMEREK   İLÇE İBRAHİM YOKUŞ
304 SİVAS GEMEREK ÇEPNİ BELDE OSMAN KAYER
305 SİVAS GÖLOVA   İLÇE İSMAİL COŞAR
306 SİVAS HAFİK   İLÇE YASİN ASLIVAR
307 SİVAS İMRANLI   İLÇE İBRAHİM AKÇA
308 SİVAS KANGAL   İLÇE MÜCAHİT IŞIK
309 SİVAS KOYULHİSAR   İLÇE MEHMET AĞCA
310 SİVAS SUŞEHRİ   İLÇE MURAT ERDEM
311 SİVAS ŞARKIŞLA   İLÇE MUSTAFA DOĞAN
312 SİVAS ŞARKIŞLA CEMEL BELDE AHMET YURTSEVEN
313 SİVAS ŞARKIŞLA GÜRÇAYIR BELDE ZEKİ ÖZEN
314 SİVAS ULAŞ   İLÇE ÖMER FARUK KOÇ
315 SİVAS YILDIZELİ   İLÇE ÖMER ALMA
316 SİVAS YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELDE AHMET KARAKAŞ
317 SİVAS ZARA   İLÇE RASİM ASAN
318 ŞANLIURFA HARRAN   BÜYÜKŞEHİR İLÇE İBRAHİM UĞUR AKDOĞAN
319 TOKAT MERKEZ   İL MERKEZİ SELİM IŞIK
320 TOKAT NİKSAR   İLÇE MURAT KEÇECİ
321 TOKAT YEŞİLYURT   İLÇE MUSTAFA AKTAŞ
322 TOKAT ZİLE   İLÇE NİHAT UTAŞ
323 TRABZON     BÜYÜKŞEHİR RECEP YAKUPHAN
324 TRABZON DERNEKPAZARI   BÜYÜKŞEHİR İLÇE ZEKİ AVNİ USTA
325 TRABZON HAYRAT   BÜYÜKŞEHİR İLÇE BEHRAM YILDIZ
326 TRABZON OF   BÜYÜKŞEHİR İLÇE MUSTAFA SARAL
327 TRABZON SÜRMENE   BÜYÜKŞEHİR İLÇE RECEP KALYONCU
328 TRABZON ŞALPAZARI   BÜYÜKŞEHİR İLÇE AHMET KIRAN
329 UŞAK MERKEZ   İL MERKEZİ RAMAZAN YAVUZ ACAR
330 UŞAK BANAZ KIZILCASÖĞÜT BELDE MUSTAFA SARIHAN
331 UŞAK KARAHALLI   İLÇE HİLMİ ÖZGÜL
332 VAN İPEKYOLU   BÜYÜKŞEHİR İLÇE YILMAZ KILIÇ
333 YALOVA MERKEZ   İL MERKEZİ CELAL KORKMAZ
334 YOZGAT MERKEZ   İL MERKEZİ ZİYA KOÇAK
335 YOZGAT BOĞAZLIYAN OVAKENT BELDE MEHMET COŞKUN
336 YOZGAT ÇEKEREK   İLÇE NECMETTİN KAYHAN
337 YOZGAT SORGUN   İLÇE SALİH GÜVENÇ
338 ZONGULDAK MERKEZ   İL MERKEZİ CEM DERELİ
339 ZONGULDAK ÇAYCUMA   İLÇE ENGİN ZEREN

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.