banner16

Hafize Gaye Erkan'dan ailesi hakkındaki iddialara ilişkin açıklama

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan sosyal medya hesabından kendisi ve ailesi hakkındaki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Erkan, açıklamasında, "Şahsımı ve bankamızı itham eden asılsız haberler asla kabul edilemez niteliktedir. Sorumlular hakkında gerekli yasal haklarımı kullanacağım" dedi. 

18 Ocak 2024
Hafize Gaye Erkan'dan ailesi hakkındaki iddialara ilişkin açıklama

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan kendisi ve ailesi hakkındaki iddialara ilişkin açıklamada bulundu.

Erkan'ın açıklaması şöyle:

"Son günlerde şahsım ve ailemi hedef almak suretiyle, Bankamıza yönelik güven bozucu, kasıtlı ve gerçeklerle bağdaşmayan haberler dolaşıma sokulmuştur.

Amerika Birleşik Devletleri'nde ekonomi ve iş dünyasının önemli isimleriyle gerçekleştirdiğimiz ve son derece verimli geçen görüşmeler sırasında öğrendiğim bu asılsız iddialar karşısında şaşkınlığımı ve üzüntümü kamuoyu ile özellikle paylaşmak isterim.

Şahsımı ve Bankamızı itham eden asılsız haberler asla kabul edilemez niteliktedir. Sorumlular hakkında gerekli yasal haklarımı kullanacağım."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.