banner16

AKP'nin İstanbul adayı Kurum'dan ilk mesaj

"Reklamla, algı çalışmalarıyla, PR'la İstanbul'un kaynaklarını boşa harcamayacağız. Algıda usta olanların değil, alın teriyle usta olanların dönemini başlatacağız." 

07 Ocak 2024
AKP'nin İstanbul adayı Kurum'dan ilk mesaj

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, "Ortak akla, şeffaflığa, katılımcılığa hak ettiği değeri vereceğiz. Birlikte İstanbul dinleyeceğiz, İstanbul olacağız. Reklamla, algı çalışmalarıyla, PR'la İstanbul'un kaynaklarını boşa harcamayacağız. Algıda usta olanların değil, alın teriyle usta olanların dönemini başlatacağız. Hep birlikte İstanbul'u yeniden ayağa kaldırıp hak ettiği değere ulaştıracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı'nın en ihtişamlı önsözünü İstanbul'da yazacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende partisinin 26 il belediye başkan adayını açıkladı. Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Adaylığının açıklanmasının ardından basın açıklaması yapan Kurum, şunları söyledi: 

"Sadece İstanbul diyoruz ve buradaki yol arkadaşlarımla, teşkilatlarımızla kutlu bir yolculuğun, hayırlı bir yolculuğun ilk adımını inşallah bugün hep birlikte atıyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Davamızın lideri cumhurbaşkanımızın takdirleriyle İstanbul büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildik. En başta böyle yüce bir görev için biz aday gösteren sayın cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Başta MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, Cumhur İttifakı'nın tüm paydaşlarına da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayın başkanım ifade ettiler. Aylar öncesinden 'Yeniden İstanbul' diyerek İstanbul teşkilatımız, tüm arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Başta il başkanımız ve ekibi olmak üzere, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, ilçe teşkilatlarımıza, mahalledeki uç beylerimize, mahalle teşkilatlarımıza ve aşkla, gönülle çalışan tüm dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

"İstanbul'umuzun efsane belediye başkanı Cumhurbaşkan'ımız"

İstanbul'da yaşayan her bir kardeşime teşekkür ediyorum. Benden duasını hiç esirgemeyen canım anneme, babama, her zaman yanımda olan bana destek veren sevgili eşime ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum. İstanbul'umuzun efsane belediye başkanı, bu şehre sevdalı liderimize, sayın Cumhurbaşkanımıza ve yine geçmişten bu yana bu güzel şehre hizmet etmiş tüm dava arkadaşlarıma, belediye başkanlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sevgili başkanımız merhum Kadir Topbaş abimize yine buradan selamlarımı sunuyorum ve kendisini rahmetle, minnetle, şükranla yad ediyorum.

"İstanbul'da Mekke ve Medine emanetleri var"

Sevgili İstanbullular, İstanbul'a gerçekten aday olmak büyük bir onur. İstanbul öyle bir şehir ki dünyada eşi benzeri yok. İki denizi, iki kıtayı, iklimleri, medeniyetleri buluşturan bir şehir. İstanbul'da Mekke ve Medine emanetleri var. Kudüs'ün emaneti var. Hepimiz kendi özümüzü burada bulmuşuz. Kendi şehrimizin tadını burada almışız. Ekonomimizin gücü burada. Ticaretimizin lokomotifi İstanbul'umuz. İstanbul'umuz bizim tarihimiz. Bu günümüz, yarınımız... Böyle bir şehir nasıl iftihar tablosu olmasın. Bu derece kıymetli, özen gösterilmesi gereken bir şehirde hep birlikte yaşıyoruz. İnanın, sorumluluğumuzu tüm arkadaşlarımızla birlikte çok iyi biliyoruz.

"Şimdi 94 ruhuyla çalışacağız"

Biz kollarımızı boş yere sıvamadık. Mevcut İBB yönetiminin 5 yılda yaptığının katbekat fazlasını yapacağız. Motivasyonumuz sadece İstanbul olacak. Bu şehre hizmet etmek aşk ister, coşku ister. Biz bunu Cumhurbaşkanımızda gördük. Şimdi 94 ruhuyla çalışacağız.

"Rakibimiz İstanbul'a karşı ilgisizliktir, ihmalkârlıktır, algı belediyeciliğidir"

İstanbul'da tek bir riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız. Ulaşım çilesi bitene kadar sokakları güvenle dolana kadar durmayacağız. İstanbul'da değişim zamanı artık gelmiştir. İstanbul'u özüne döndüreceğiz. Bizim bu seçimde rakibimiz İstanbul'a karşı ilgisizliktir, ihmalkarlıktır, algı belediyeciliğidir, karmaşa ve sistemsizliktir, İstanbul halkına söz verip tutmayanlar, duraklama dönemine sokanlardır. İstanbul'da duraklama dönemi bitip yeniden yükseliş dönemi başlayacak.

"İstanbul Belediye Başkanı Fatih'in karşısında ellerini bağlayacak, boynunu bükecek"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ayağına şantiye çamuru değecek. Sırtına İstanbul'un sabah rüzgarı vuracak, yüzüne yağmur değecek. Daima sokakta, milletimizle birlikte olacağız. İstanbul bizim için hep 18 yaşında, gencecik, dinamik. Laf değil, iş üreteceğiz. İcrasız İstanbul son bulacak. İstanbul Belediye Başkanı tarihin karşısında, Fatih'in karşısında saygıda kusur etmeyecek, ellerini bağlayacak, boynunu bükecek. Kimliksiz belediyecilik son bulacak. Biz 16 milyon İstanbullunun başkanı değil, 16 milyon İstanbullu kardeşimizin dostu, yoldaşı olacağız. Vatandaşımız anlatacak biz dinleyeceğiz. 

"Türkiye Yüzyılı'nın en ihtişamlı önsözünü İstanbul'da yazacağız"

Ortak akla, şeffaflığa, katılımcılığa hak ettiği değeri vereceğiz. Birlikte İstanbul dinleyeceğiz, İstanbul olacağız. Reklamla, algı çalışmalarıyla, PR'la İstanbul'un kaynaklarını boşa harcamayacağız. Algıda usta olanların değil, alın teriyle usta olanların dönemini başlatacağız. Hep birlikte İstanbul'u yeniden ayağa kaldırıp hak ettiği değere ulaştıracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı'nın en ihtişamlı önsözünü İstanbul'da yazacağız. Teşkilatımızla, bilim insanlarımızla, belediyecilikte marka olmuş isimlerle harıl harıl çalışıyoruz. Bu dostlarımızla beraber 100 günlük ve bir yıllık acil eylem planımızı hazırlıyoruz. Çok yakında inşallah proje tanıtım toplantımızla birlikte müjdelerimizi de sevgili İstanbullulara vereceğiz." 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50