banner16

Ömer Çelik'ten "aday" açıklaması

AKP Sözcüsü Çelik, partisinin İstanbul'daki temayül yoklaması sonrası açıklamalarda bulundu. 

17 Aralık 2023
Ömer Çelik'ten "aday" açıklaması

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimler için adayların belirlenme sürecine ilişkin olarak, "Aralık ayının sonuna kadar çalışmalar sürecektir. Herhangi bir şekilde geciktirmek gibi bir yaklaşımımız yok. Olgunlaştığı anda açıklayarak bir an evvel teşkilatlarımız ve adaylarımız meydana çıkacak" dedi. 

AKP Sözcüsü Çelik, partisinin İstanbul'daki temayül yoklaması sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, şunları söyledi: 

"Cumhurbaşkanımızın sürekli olarak seçimlere giderken de seçimden sonra da, Türkiye'yi yönetirken de sürekli olarak isteği vatandaşın sesine kulak verme şeklindedir. Bütün bu mekanizmalar ortak aklın tecelli etmesi bakımından güçlü bir şekilde çalıştırılmaktadır. Cumhurbaşkanımız saatlerce bu çalışmaların başında durarak bu çalışmaların özgürce tecelli etmesine destek olmaktadır.

AK Parti Genel Merkezinde yapılan çalışmalar bütün Türkiye'de yapılan çalışmaların bir özeti olarak ortaya çıkmaktadır. Bugün 30'dan fazla arkadaşımıza cumhurbaşkanımız söz verdi, görüşlerini dinledi. Bütün bunlar kayda geçirilerek bizim seçim çalışmalarımız için bir pusula, yol gösterici olacaktır. 

Bugün büyük demokrasi mücadelemizin bir istişaresine daha imza atmış olduk. Bundan sonra bizzat cumhurbaşkanımızın neticesinde bu çalışmalar devam edecektir."

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Aralık sonunda adayları açıklayacağız" sözü hatırlatılarak adayların ne zaman açıklanacağı sorusunun ise Çelik, şöyle yanıtladı: 

Takvim belli, Sayın Cumhurbaşkanımız belirttiğiniz gibi ifade etti. Aralık ayının sonuna kadar çalışmalar sürecektir. Herhangi bir şekilde geciktirmek gibi bir yaklaşımımız yok. Olgunlaştığı anda açıklayarak bir an evvel teşkilatlarımız ve adaylarımız meydana çıkacak." 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.