banner16

İmamoğlu, İnce'nin İstanbul kararını açıkladı

Ekrem İmamoğlu, Muharrem İnce ile ikinci kez yaptığı görüşmeye ilişkin, "Çok net İstanbul'u konuştuk. Kendisinin en güçlü seviyede İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti. Bu görüşmenin detaylarını ve sayın İnce'nin bu değerli davranışını sayın genel başkanımızla paylaşacağım” dedi. 

12 Aralık 2023
İmamoğlu, İnce'nin İstanbul kararını açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Projeleri Tanıtım Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ikinci kez gerçekleştirdikleri görüşmenin detayları ve adaylığının söz konusu olup olmadığına ilişkin soru üzerine İmamoğlu, "Çok net İstanbul'u konuştuk. Kendisinin en güçlü seviyede İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti. Ben de çok mutlu olduğumu söyledim. Ve bugün de bu görüşmenin bu anlamdaki detaylarını ve Sayın İnce'nin bu değerli davranışını sayın genel başkanımızla paylaşacağım" açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.