banner16

Nusret 'hayatının projesini' açıkladı

Dünyaca ünlü et restoranı işletmecisi Nusret, İspanya'da dev bir yatırıma imza atıyor. Nusret, temellerini attığı projeyi, "Hayatımın en önemli projesine start verdim" şeklinde paylaştı. 

10 Aralık 2023
Nusret 'hayatının projesini' açıkladı

Dünyaca ünlü et restoranı Nusr-Et'in sahibi Nusret Gökçe, yurt dışında dev bir yatırıma imza atıyor.

Nusret, İspanya’nın Ibiza adasında dev bir projeye imza atacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Nusret, Ibiza Adası'nda kuracağı ve içinde otel ve rezidansların bulunacağı tesisin temellerini attı.

TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Dubai ve New York gibi dünyanın lüks turizm merkezlerine yatırım yapan iş insanı, hem inşaat alanından görüntüler paylaştı, hem de projenin tamamlanmasından sonra sahip olacağı görüntüye dair mimari planları takipçilerine sundu.

Nusret Gökçe, temellerini attığı projeyi, "Hayatımın en önemli projesine, burada Ibiza'da start verdim. Proje hem bir yaşam alanına hem de restoranlara ev sahipliği yapacak... Ibiza seni seviyorum, İspanya seni seviyorum" diyerek paylaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.