banner16

Erdoğan’dan başıboş sokak hayvanları açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başıboş sokak hayvanlarına ilişkin artan şikayetleri farkında olduklarını söyledi. Erdoğan, "Bu sorunu inancımız ve kültürümüz çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız." dedi. 

09 Aralık 2023
Erdoğan’dan başıboş sokak hayvanları açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başıboş sokak hayvanlarına ilişkin konuştu.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, boş bir arazide sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan 4'üncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın ağır yaralanmasının Türkiye'de herkesin yüreğini dağladığını söyleyen Erdoğan, "Başıboş sokak köpeklerinin zarar verdiği insanlarımızın haklarını korumanın da görevimiz olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz." dedi.
 

Başıboş sokak hayvanlarıyla ilgili artan şikâyetlerin farkındayız. Önceki gün Ankara'da bir evladımızın ağır yaralandığı elim hadise yüreğimizi dağladı…

Bu sorunu inancımız, kültürümüz ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız.

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) December 9, 2023


"Başıboş sokak hayvanlarıyla ilgili artan şikayetleri farkındayız." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız." ifadelerini kullandı.

TURGUT ALTINOK DA AÇIKLAMA YAPMıŞTI

Keçiören Belediye Başkanı Başkanı Turgut Altınok da söz konusu olayla ilgili açıklama yapmıştı.

 

 

Kamuoyuna Duyuru

Dün sabah saatlerinde Bağlum Kafkas Mahallesi'nde meydana gelen acı olay hepimizi derinden üzmüştür.

Öncelikle yaralı olan evladımıza ve ailesine acil şifalar diliyor, talihsiz olayın yaşandığı saatten itibaren anbean ailemizin yanında olduğumuzu ve çocuğumuzun…

— Turgut Altınok

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.