banner16

Özgür Özel'den Hrant Dink çağrısı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Hrant Dink'in katledildiği yere karanfil bıraktık. 'Bütün iyi insanları Hrant’ın davasına, bütün mağdurların davasına sahip çıkmaya, Türkiye’deki bütün eşitsizliklere karşı birleşmeye davet ediyorum. Bütün iyi insanlar birbirlerine ve adalet arayışına sahip çıksın'" açıklamasını yaptı. 

18 Kasım 2023
Özgür Özel'den Hrant Dink çağrısı

“Hrant’ın Arkadaşları”, gazeteci Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın tahliye edilmesinin ardından; İstanbul Şişli’deki Sebat Apartmanı önünde bir araya geldi ve Dink’in katledildiği noktaya karanfil bıraktı. “Hrant’ın Arkadaşları”na, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de destek verdi. Özel ve beraberindeki partililer, etkinliğe gelenlerle birlikte Agos Gazetesi’nin eski binasındaki Hrant Dink Vakfı’nı ziyaret etti. Özel, sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili şu paylaşımı yaptı:

"Hrant Dink'in katledildiği yere karanfil bıraktık. 'Bütün iyi insanları Hrant’ın davasına, bütün mağdurların davasına sahip çıkmaya, Türkiye’deki bütün eşitsizliklere karşı birleşmeye davet ediyorum. Bütün iyi insanlar birbirlerine ve adalet arayışına sahip çıksın.'"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.