banner16

'AKP'ye geçmem' demişti, AKP rozetini Erdoğan taktı

2 Kasım'da İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AKP'ye katıldı. Seçimden önce "AKP iktidarda kalırsa, AKP'ye geçer misiniz" sorusuna "Tabi ki geçmem. Biz siyaseti hizmet olarak yapacağız" diye yanıt vermişti. 

07 Kasım 2023
'AKP'ye geçmem' demişti, AKP rozetini Erdoğan taktı

Seçimden önce "AKP iktidarda kalırsa, AKP'ye geçer misiniz" sorusuna "Tabi ki geçmem. Biz siyaseti hizmet olarak yapacağız" diye cevap veren İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu AKP'ye geçti.

Hatipoğlu bugün AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı öncesi AKP'ye katıldı. Hatipoğlu'na rozetini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan taktı.

'Derin görüş ayrılıkları' yaşadığı İYİ Parti'den istifasını açıklayan ve 2 Kasım'da partisinden resmen istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, bugün AKP'ye katıldı.
 

İYİ Parti'den ayrılıp Ak Parti'ye katılan eski Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun şirketinin kamudan 7 ayda 1 milyon 293 bin TL teşvik aldığı KAP bildirimiyle ortaya çıktı.

Ne düşünüyorsunuz?

pic.twitter.com/94FLhicr2k

— İnci Sözlük (@incisozluk) November 7, 2023


"BİNDİĞİM ARAÇTAN İNMEM" DEMİŞTİ

Mayıs 2023 seçimleri öncesi Eskişehir'de bir yerel televizyonda canlı yayına katılan Nebi Hatipoğlu, kendisine yöneltilen, 'Seçim sonrası İYİ Parti yeniden muhalefette kalıp, AKP yeniden iktidar olura AKP'ye geçer misiniz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

"Tabii ki geçmem. Ne işim var. Türkiye'de iki tip siyasetçi var. Biri siyaseti iş olarak yapanlar, ikincisi siyaseti hizmet olarak yapanlar. Biz siyaseti hizmet olarak yapacağız. İş kolu olarak yapmayacağız. Ben şahıs olarak bindiğim araçtan inmem yani." 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50