banner16

Ozan Kabak'tan Fatih Terim itirafı

Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve sarı kırmızılı takımdan Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

03 Kasım 2023
Ozan Kabak'tan Fatih Terim itirafı

Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve sarı kırmızılı takımdan Stuttgart'a transfer olan ve şu anda Hoffenheim forması giyen Ozan Kabak, kulüp dergisine flaş açıklamalar yaptı.

Ozan Kabak yaptığı açıklamada, "Sahada her zaman çok agresif olurum ama saha dışında sakin ve arkadaş canlısıyımdır. Kazanmaya çalışıyorum, forvetleri engellemek için elimden geleni yapıyorum. Saha dışında da çok farklı bir Ozan olabiliyorum." dedi.

"DAHA OLGUN BİR İNSAN OLDUM"

Kariyerinden bahseden Kabak, "Benim için inişli çıkışlı bir yolculuk oldu. Kariyerim beni, daha olgun bir oyuncu ve daha olgun bir insan yaptı." ifadelerini kullandı.

Ozan Kabak, çalıştığı hocalardan bahsederken Fatih Terim'e özel bir parantez açtı ve şu ifadeleri kullandı: "Fatih Terim'in spor hayatımdaki en önemli kişi olduğunu söyleyebilirim."

"O DÜNYANIN EN İYİLERİNDEN"

Jurgen Klopp ile ilgili ise Kabak, "O dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri. Klopp'tan çok şey öğrendim. Liverpool'da harika bir 6 ay geçirdim." şeklinde konuştu.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.