banner16

İYİ Parti'de 'görüş ayrılığı' istifası!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, görüş ayrılıkları nedeniyle partisinden istifa ettiğini açıkladı. Nebioğlu, partisinin yerel seçimlerde AKP ve MHP ile ittifak yapması gerektiğini savunuyordu. 

02 Kasım 2023
İYİ Parti'de 'görüş ayrılığı' istifası!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile partisinden ayrıldığını duyurdu.

Hatipoğlu, partisi ile genel seçim sürecinden bu yana görüş ayrılığı yaşadığını belirtti.

İdris Nebi Hatipoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Büyük Türk Milleti'nin bilgisine; Türkiye ve Eskişehir sevdalısı bir insan olarak çıktığım siyaset yolculuğunda, Eskişehir Milletvekili seçildiğim İyi Parti ile Genel Seçim sürecinden bu yana derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım. Parti içi istişare sürecimizin de sağlıklı yürümemesinden kaynaklı olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i de bilgilendirerek İYİ Parti'den istifa ediyorum." 

"AKP, MHP İLE İTTİFAK OLABİLİR" DEMİŞTİ

Yerel seçimlerde AKP ile MHP'nin desteklenebileceğini belirten İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, "Bir sağ parti ile belirli prensiplerde biz ittifak yapabiliriz. AKP, MHP olabilir" açıklamasında bulunmuştu.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50