banner16

Cenk Tosun'dan Yakup Arda açıklaması

Milli futbolcu Cenk Tosun, Süper Lig'in 10. haftasında kendi sahalarında ağırladıkları Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Tosun, Süper Lig'de ilk kez forma giyen 18 yaşındaki futbolcu Yakup Arda Kılıç hakkında, "Yakup Arda, gerçekten pırıl pırıl, çok yetenekli bir çocuk. Bugün oyuna girdikten sonra bütün Türkiye neler yaptığını gördü. Bunu da heyecanlı bir Yakup olarak yaptı. Birkaç maç sonra neler yapacağını bütün Türkiye görecek" ifadelerini kullandı. 

31 Ekim 2023
Cenk Tosun'dan Yakup Arda açıklaması

Beşiktaş'ın Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Cenk Tosun açıklama yaptı.

Cenk Tosun genç oyuncu Yakup Arda için, "Yakup Arda, gerçekten pırıl pırıl, çok yetenekli bir çocuk. Bugün oyuna girdikten sonra bütün Türkiye neler yaptığını gördü. Bunu da heyecanlı bir Yakup olarak yaptı. Birkaç maç sonra neler yapacağını bütün Türkiye görecek. Onun adına mutluyum" dedi.

"BEŞİKTAŞ BÜYÜK BİR CAMİA"

Cenk Tosun, "Zor bir dönemden geçiyoruz. Maçın yorgunluğundan unuttum söylemeyi. Cumhuriyetin 100. yılı kutlu olsun. Beşiktaş büyük bir camia. Her zorlukların üzerinden gelmiştir. Bugün Pazartesi olmasına rağmen stat doluydu. Herkesten Allah razı olsun. Taraftarlarla birlikte iyi bir yola gireceğiz. Maçı hak ettik, artık Antalyaspor maçına bakacağız" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, "Burak hoca benim takım arkadaşımdı. Yan yana milli formayı terlettik. Şimdi hocam oldu. Erken olmasına rağmen çok tecrübeli. İkili ilişkiyi çok iyi yönetiyor. Burak hocama da bana forma şansı verdiği için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.