banner16

Erdoğan: Cumhuriyetimiz, hiç olmadığı kadar güvendedir, emin ve ehil ellerdedir

Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Her bir anı ülkemize ve milletimize hizmetle geçen 21 yıllık iktidarımız döneminde emanetinize hakkıyla sahip çıkmaya çalıştık" ifadelerine yer verdi. Erdoğan "Cumhuriyetimiz, hiç olmadığı kadar güvendedir, emin ve ehil ellerdedir" ifadesini kullandı. 

29 Ekim 2023
Erdoğan: Cumhuriyetimiz, hiç olmadığı kadar güvendedir, emin ve ehil ellerdedir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefet liderleri ve devlet erkanı Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünde Anıtkabir’i ziyaret etti. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri’ne “Türkiye’yi tarihinin en büyük yatırım hamleleri ile buluşturmuş bir yönetim olarak, ittifak ortaklarımız ve milletimizle birlikte Cumhuriyetimizin ikinci asrını Türkiye yüzyılı ile taçlandırmakta kararlıyız. Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir” mesajını yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kuvvet komutanları, bakanlar ve devlet erkanı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılında Anıtkabir’i ziyaret etti. Aslanlı Yol’dan başlayan yürüyüşün ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Misakı Milli Kulesi’ne geçildi.

Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri’ne şu mesajı yazdı. Yazdığı mesajı okuyan Erdoğan, şunları söyledi:

“Aziz Atatürk, milletçe ‘En büyük eserim’ dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümüne ulaşmanın gurunu ve sevincini yaşıyoruz. Tarihimizin bu önemli dönüm noktasında, zatıalinizi, silah arkadaşlarınızı, gözlerini kırpmadan şehadete koşan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyoruz.

Her bir anı ülkemize ve milletimize hizmet ile geçen 21 yıllık iktidarlarımız döneminde emanetinize hakkıyla sahip çıkmaya çalıştık. Türkiye’yi tarihinin en büyük yatırım hamleleri ile buluşturmuş bir yönetim olarak, ittifak ortaklarımız ve milletimizle birlikte Cumhuriyetimizin ikinci asrını Türkiye yüzyılı ile taçlandırmakta kararlıyız. Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir. Emin ve ehil ellerdedir. Ruhun şad olsun. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.”

ANITKABİR AVLUSUNDA ERDOĞAN İÇİN YİNE SLOGAN ATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı, Misakı Milli Kulesi’ne geçerken, Anıtkabir avlusuna alınmış olan ve bariyer arkasında bekleyen bazı sivil kişiler tarafından, “Gençlik seninle gurur duyuyor. Her yer Tayyip, her yer Erdoğan” sloganı atıldı. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı mesajı okurken de "Recep Tayyip Erdoğan" sloganı duyuldu. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50