banner16

Beşiktaş’ta seçim tarihi belli oldu

Beşiktaş’ta seçim tarihi belli oldu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının 10 Aralık’ta gerçekleştirileceği, bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantının çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü yapılacağı bildirildi 

23 Ekim 2023
Beşiktaş’ta seçim tarihi belli oldu

Beşiktaş Kulübünün, olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının tarihi belli oldu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, başkanlık seçiminin yapılacağı olağanüstü genel kurul toplantısının 10 Aralık’ta gerçekleştirileceği, bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantının çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, Beşiktaş’ın olağan idari ve mali genel kurul toplantısının ise 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirileceği, bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantının çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacağı belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.