banner16

Karamollaoğlu ve Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye destek

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İsrail'le ilgili yaptığı ateşkes çağrısına Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan destek geldi. 

22 Ekim 2023
Karamollaoğlu ve Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye destek

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu akşam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Türkiye'nin İsrail ve Filistin arasındaki çatışmaların sona ermesinde rol alması gerektiğine dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla teşekkür etti.

Sayın Devlet Bahçeli’ye Filistin konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Tarihimizin, inancımızın ve insanlığımızın gereği olan çağrısını destekliyorum. https://t.co/ZI5kK70Ntw

— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) October 21, 2023

 

Bahçeli'nin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak çağrımız şudur: Eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki, Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır. Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır" açıklamasını alıntılayan Karamollaoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Sayın Devlet Bahçeli’ye Filistin konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Tarihimizin, inancımızın ve insanlığımızın gereği olan çağrısını destekliyorum."

DAVUTOĞLU DA DESTEKLEDİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bu akşam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Türkiye'nin İsrail ve Filistin arasındaki çatışmaların sona ermesinde rol alması gerektiğine dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla destek verdi. Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Günlerdir algı yönetimi ve provokatif çıkışlar ile Gazze’de yaşanan katliamı perdelemeye çalışanlara rağmen, bu insanlık suçuna dur demek adına atılan her adımı ve yapılan her çağrıyı desteklediğimiz gibi; Sayın Devlet Bahçeli'nin Gazze ve Filistinli kardeşlerimiz için dile getirdiği ifadeleri de takdirle karşılıyor, destekliyorum."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.