banner16

Cemal Canpolat'tan 'CHP Sol Kanat'a teşekkür mesajı

CHP Sol Kanat Hareketi, geçen günlerde İstanbul İl Başkanlığı için adaylığını ilan eden Cemal Canpolat'a destek açıklamasında bulunmuştu. Canpolat, söz konusu destek açıklamasına ilişkin teşekkür mesajı yayımladı. 

30 Eylul 2023
Cemal Canpolat'tan 'CHP Sol Kanat'a teşekkür mesajı

CHP'de İstanbul İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Cemal Canpolat, kendisini destekleme açıklaması yapan CHP Sol Kanat Hareketi'ne 'teşekkür' mesajı yayımladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Canpolat, şu ifadeleri kullandı:

"'Yerelde ve genelde partimizin iktidar yolculuğunu güçlendirmek adına, CHP İstanbul İl Kongresi sürecinde İl Başkan Adayı Sayın Cemal Canpolat’ı destekleme kararı aldı' açıklaması yapan "CHP Sol Kanat Hareketi"ne teşekkür ediyorum. CHP'nin sol, sosyal demokrat, kamucu kimliği daha da büyüyecek, Cumhuriyetin ikinci yüzyılı mutlaka demokrasiyle taçlanacaktır."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50