banner16

Meral Akşener: Levent Gültekin’i mahkemeye vereceğim

“Mahkemeye vereceğim. Öyle bir sözüm olmadı” 

22 Eylul 2023
Meral Akşener: Levent Gültekin’i mahkemeye vereceğim

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, "Belediyenin parası ile anket yaptırıyorlar, kendilerini önde gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum? Ben onlara geçit vermem" dediğini iddia eden yorumcu Levent Gültekin’i yalanlarken, "Mahkemeye vereceğim, öyle bir sözüm yok" ifadesini kullandı. 

Fox TV'de katıldığı canlı yayında İlker Karagöz'ün sorularını yanıtlayan İyi Parti lideri Akşener, siyaset gündemine, yerel seçimlere dair konuştu. 

Akşener, partisinin 81 ilde kendi adaylarını çıkarma kararına karşı yöneltilen "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a karşı aday çıkaracak mısınız, yoksa blöf mü yapıyorsunuz?" sorusuna, "Blöf mlöf yapmıyoruz. Biz kuruluş ayarlarımıza dönüyoruz. Hem Ankara Belediye Başkanı’nı hem İstanbul Belediye Başkanı’nı öneren ben değilim, millet. Hem başta sayın Kılıçdaroğlu, hem de masa kabul etmedi. Arkadaşlarımız da milletin sesini reddetti. İnsanlar tercihlerinde hürdür. Ona saygı duymak gerekir. O tercihlerin her zaman bedeli olur" diye yanıt verdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50