banner16

Maç sırasında fenalaşan teknik direktör hastaneye kaldırıldı!

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Manisa FK maçı sırasında fenalaştı ve ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 

17 Eylul 2023
Maç sırasında fenalaşan teknik direktör hastaneye kaldırıldı!

Giresunspor ile Manisa FK, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında kozlarını paylaştı. Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşma 0-0'lık beraberlikle sonuçlanırken, futbolseverleri endişelendiren bir an yaşandı.

Müsabakanın uzatma dakikaları oynanırken, Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan fenalaştı. 56 yaşındaki çalıştırıcı, bir anda olduğu yere yığıldı. İlk müdahalesi saha içinde yapılan Kaplan, kısa süre sonra ayaklandı.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Tedavi sonrasında ayağa kalkan tecrübeli teknik adam, yürüyerek ambulansa alındı ve hastaneye götürüldü.

Giresunspor'dan açıklama

Giresunspor Kulübü, Mustafa Sağlam'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Teknik Direktörümüz Mustafa Kaplan bugün oynadığımız Manisa FK maçının uzatma dakikalarında yüksek tansiyona bağlı olarak bir sağlık problemi yaşamıştır. Kendisine ilk müdahale saha kenarında yer alan sağlık ekipleri tarafından yapılarak tansiyon değeri “19/10” olarak" ölçülmüştür. Teknik Direktörümüz Mustafa Kaplan, kulüp doktorumuz nezaretinde tedbir amaçlı olarak müşahede altında tutulmaktadır. Hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50