banner16

Mansur Yavaş’tan İYİ Parti sorusuna cevap: Ben herkesin oyuna talibim

İYİ Parti’nin 81 ilde aday çıkarma kararını değerlendiren Mansur Yavaş, “4 milyon 200 bin seçmen var. Ben hepsinin oyuna talibim” dedi. 

14 Eylul 2023
Mansur Yavaş’tan İYİ Parti sorusuna cevap: Ben herkesin oyuna talibim

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti’nin 81 ilde aday çıkarması kararına ilişkin soruyu yanıtladı.

‘ANKARA’DAKİ SEÇMENLERİN HEPSİNİN OYUNA TALİBİM’

Gazetecilerle bir araya gelen Yavaş, İYİ Parti’nin kararına ilişkin, “Ankara’da 4 milyon 200 bin seçmen var şu anda. Ne kadarı oy kullanır bilmiyorum ama ben hepsinin oyuna talibim, parti ayırt etmeksizin, bölge ayırt etmeksizin” dedi.

‘2019’DA VAALERLE ÇIKTIK, ŞİMDİ İCRAATLERLE ÇIKIYORUZ’

Yavaş sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim söylemimiz her zaman şu olmuştur; ‘Seçildikten sonra herkese eşit bir şekilde, kimseyi ayırmadan hizmet edeceksin’. Bu şekilde de 5 yıla yakındır hizmet ettiğimizi düşünüyoruz. 2019 yılında seçime girerken vaatlerle girdik. Ama şu anda yeni seçime yaptığımız icraatlar ile gireceğiz. Belediyeciliğe farklı bir bakış getirdiğimizi düşünüyoruz. Ankara halkının önüne çıkıp ‘yaptığımız hizmetleri beğeniyorsanız bize oy verin’ diyeceğiz. Bunu da yaparken şu seçmen bu seçmen diye ayırmadan hepsinden oy istiyoruz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50