banner16

Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü duyuran Özgür Özel: Cuma günü basın toplantısı yapacağım

Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen GHP Grup Başkanı Özgür Özel, cuma günü genel merkezde kurultay sürecine dair açıklama yapacak. Özel'in adaylığını açıklaması bekleniyor. 

12 Eylul 2023
Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü duyuran Özgür Özel: Cuma günü basın toplantısı yapacağım

CHP'de seçim sonrası başlayan değişim tartışmalarının ardından "genel başkanlığa adaylığı" iddialarıyla gündeme gelen CHP Grup Başkanı Özgür Özel, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile kritik bir görüşme yaptı.

Özel'in cuma günü genel başkanlığa adaylığını açıklayacağı bekleniyor.

X hesabından açıklama yapan Özgür Özel de, "Bugün saat 14.00'te Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdim. İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair 15 Eylül cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım" dedi.

Yarkadaş, adaylığını açıklayacağını iddia etmişti

Gazeteci Barış Yarkadaş, Özgür Özel'in yarın (13 Eylül) genel başkanlığa adaylığını açıklayacağını öne sürdü. Yarkadaş'ın iddiasına göre Özel, yarın grup başkanlığından istifa ederek CHP İzmir İl Kongresi'ne katılacaktı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50