banner16

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı kaza yaptı

Yunanistan'da tatilde olan iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza yaptı. 

25 Ağustos 2023
Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı kaza yaptı

Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Ali Sabancı ve eşi, Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın iş insanı kızı Vuslat Doğan Sabancı, dün Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. Zodyak botlarıyla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı yaralandı. 

Yatlarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptı. Yaralanan çifti, yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından çift, Bodrum'a getirildi. 

T24'ün aldığı bilgilere göre; botu kullanan Ali Sabancı'nın Bodrum'da yapılan ilk ameliyatta dalağı alındı. İlk müdahalede Ali Sabancı'da aort damarı zedelenmesi gözlendi. Ali Sabancı yoğun bakıma alınıp entübe edildi. Vuslat Doğan Sabancı'nın ciddi şekilde yaralandığı belirtildi.

Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'ya kazadan kaynaklı "yüz travmaları" için de bODRUM'DA ilk müdahalenin yapıldığı öğrenildi.

Vuslat Doğan Sabancı'nın hayati tehlikesi yok

Kayaya çarpmadan sonra Ali Sabancı'nın botta sıkıştığı, Vuslat Doğan Sabancı'nın da başını botun önündeki cam bölmeye çarptığı kaydedildi.

Aile kaynakları, tıbbi müdahalenin sürdüğünü, Vuslat Doğan Sabancı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığını ve Leros'tan İstanbul'a doğru yola çıkarıldığını söylediler.

Bodrum Amerikan Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan ve dalağı alınan Ali Sabancı'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, hava yoluyla İstanbul'a nakledileceği öğrenildi.

Esas Holding'den açıklama

Esas Holding'den yapılan açıklamada da çiftin 24 Ağustos'ta kaza geçirdiği belirtilerek, tedavilerinin devam ettiğini ve sağlık durumlarının takip edildiğini bildirdi. 

ali sabancıvuslat doğan sabancıhaberhaberler

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.