banner16

KYK yurt ücretlerine zam geldi

Milyonlarca üniversiteli öğrencinin merakla beklediği 2023-2024 eğitim öğretim yılı KYK yurt ücretleri açıklandı. 

25 Ağustos 2023
KYK yurt ücretlerine zam geldi

YKS 2023 yerleştirme süreci tamamlandı. YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından KYK yurt ücretleri gündeme geldi. Öğrenciler KYK yurt ücretlerini merak etti. KYK yurt ücretleri hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, KYK yurt ücretleri ne kadar? 2023 KYK yurt ücreti ne kadar oldu? KYK yurt depozito ücreti kaç lira? 1 tip KYK yurtları kaç kişilik?

KYK YURT ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU?

KYK YURT TİPLERİ NEDİR?

KYK yurt tiplerinde kriterler, yurtların fizik özellikleri , odalarda kalan öğrenci sayısı ve yurtların sosyal faaliyet alanlarına göre değişmektedir buna eşdeğer olarak ücretleri de değişmektedir.

6 tip KYK yurdu bulunmaktadır. Yurt ücretleri ise KYK 1. tip yurtlardan KYK 6. tip yurtlara doğru artış göstermektedir.

1. TİP KYK YURTLARI KAÇ KİŞİLİK?

1. Tip KYK yurtları genellikle 4-6 kişilik odalardan oluşmaktadır ve en yaygın yurt tiplerinden bir tanesidir. 1. Tip KYK yurtları yurt tipleri arasında en ucuz olan yurt tipidir.

KYK YURT DEPOZİTO HER YIL ÖDENİR Mİ?

KYK yurt depozitosu bir kere olacak şekilde yurt kayıt esnasında alınır. Yapılacak olan fiyat zamlanması durumunda ise aradaki fiyat farkı kadar tekrar bir ödeme gerçekleştirilir

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50