banner16

İstanbul Üniversitesi halka açıldı, vatandaşlar amfide fotoğraf çektirdi!

İstanbul Üniversitesi rektörü okulu halka açtı, amfilere de girilmeye başlandı. 

13 Şubat 2024
İstanbul Üniversitesi halka açıldı, vatandaşlar amfide fotoğraf çektirdi!

Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından İstanbul Üniversitesi, Beyazıt’taki kampüsü başta olmak üzere tüm yerleşkelerinin kapılarını yerli ve yabancı ziyaretçilere açma kararı aldı.

Rektörlüğün okulu halka açmasıyla amfilere girilmeye başlandı. Bazı öğrenciler: "Amfinin içinde gezinip fotoğraf çekmeye başladılar "fotoğraflarımızı çekmezsiniz" şeklindeki tepkilerimizi kâle bile almadan çekmeye devam edip gittiler. Sizlerin bilime yakın hissetsinler amacıyla kapıları açmanız bu şekilde tacize uğramamıza sebebiyet veriyor. "İstanbul Üniversitesi müze değil okul" diyerek duruma tepki gösterdi.

Geçen günlerde İBB Bağımsız Başkan Adayı Taylan Yıldız, İstanbul Üniversitesi’nin kampüsünü halka açma kararına tepki göstermişti. Yıldız, bugün de yaptıı paylaşımda, "Biz uyardık, bütün siyasetçileri de bu konuya tepki vermeye davet ediyorum. Gençlerin bir tek kampüsleri kaldı. Onu da ellerinden almayın." diyerek uygulamaya tepki gösterdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50