banner16

İmamoğlu'ndan değişim açıklaması: Mutlaka bir ajandamız olacak

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'değişim' tartışmalarına ilişkin konuştu. İmamoğlu, "Değişim makamın üzerinde. Mutlaka bir ajandamız olacak" dedi. 

02 Ağustos 2023
İmamoğlu'ndan değişim açıklaması: Mutlaka bir ajandamız olacak

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, üç eski genel başkanla yaptığı görüşmeyle ilgili olarak “Partimizin, güncel konuların, geleceğin konuşulduğu, çok verimli, çok değerli, üç kıymetli genel başkanımızla paylaşacağımız çok şeyi sohbet ettik. Çok faydalandım. Önümüzdeki günlerde, zamanlarda alacağımız kararlar ya da çizeceğimiz yolculuklara büyük katkılar sunacağımızı söyleyebilirim” diye konuştu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçerenköy Spor Tesisi’nin temel atma törenine katıldı. Tören sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, önceki gün eski CHP Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin ile eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın’la yaptığı görüşmeye ilişkin şunları söyledi:

"ÇİZECEĞİMİZ YOLCULUKLARA BÜYÜK KATKILAR SUNACAĞIMIZI SÖYLEYEBİLİRİM” 

"Üç Genel Başkanımızı Hasan Akgün Başkanımızın Büyükçekmece Festivali'nde ağırlayacağını duyunca kendileriyle Beylikdüzü'nde buluştuk. Orada özel, şahsıma ait bir sergi salonu vardı. Orayı beraber gezdik. Bir yemek yedik ve tabii ki üç genel başkanımızla, yani sizinle paylaşamayacağım ama partimizin, güncel konuların, geleceğin konuşulduğu, çok verimli, çok değerli, üç kıymetli genel başkanımızla paylaşacağımız çok şeyi sohbet ettik. Çok faydalandım. Önümüzdeki günlerde, zamanlarda alacağımız kararlar ya da çizeceğimiz yolculuklara büyük katkılar sunacağımızı söyleyebilirim."

"MUTLAKA BİR AJANDAMIZ OLACAK"

Ekrem İmamoğlu, "Sizden bir açıklama bekleniyor. Böyle bir ajandınız var mı" sorusuna da "Mutlaka bir ajandamız olacak ama belirgin bir günü yok. Sizleri elbette bilgi sahibi yapacağız" karşılığını verdi.

"VATANIMI, MİLLETİMİ, ŞEHRİMİ, PARTİMİ VE PARTİLİLERİMİ DÜŞÜNEREK KARAR VERMEK ZORUNDAYIZ"

İmamoğlu, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın'ın kendisine "Aday olma" demesiyle ilgili olarak da şunları dile getirdi:

"Her değerli fikri mutlaka gündemimize alıyoruz. Zaten meseleyi bir makam meselesinin çok ötesinde değerlendirir, ülkemi, vatanımı, milletimi, şehrimi 16 milyon hemşerimi, partimi, partililerimi düşünecek ve bu konuda en sağlıklı kararı vermek zorunda olduğumuzu ben ve benim gibi düşünen insanlar zaten biliyor. Değerlendirmemiz o çerçevede olmaya devam edecektir."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50