banner16

Meral Akşener'den 'Muharrem' paylaşımı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muharrem ayı nedeniyle tebrik mesajı paylaştı. 

19 Temmuz 2023
Meral Akşener'den 'Muharrem' paylaşımı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muharrem ayı nedeniyle; “Yüzyıllardır bu topraklarda zalimin adı Yezid, mazlumun adı Hüseyin'dir… Zalimlere karşı mücadelesinde şehit düşen Hazreti Hüseyin Efendimizi ve tüm Kerbela şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Mübarek Muharrem ayı, ülkemiz için hayırlara vesile olsun” mesajını paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muharrem ayı nedeniyle tebrik mesajı paylaştı. Akşener’in Twitter hesabında paylaştığı mesaj şöyle:

“Yüzyıllardır bu topraklarda zalimin adı Yezid, mazlumun adı Hüseyin'dir… Zalimlere karşı mücadelesinde şehit düşen Hazreti Hüseyin Efendimizi ve tüm Kerbela şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Mübarek Muharrem ayı, ülkemiz için hayırlara vesile olsun...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.