banner16

Soylu'nun bakan yardımcısı İsmail Çataklı, İçişleri Bakanlığı'na döndü

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'yı Mülkiye başmüfettişi olarak atadı.  

15 Temmuz 2023
Soylu'nun bakan yardımcısı İsmail Çataklı, İçişleri Bakanlığı'na döndü

Göç İdaresi Başkanlığı'na Mülkiye başmüfettişi Atilla Toros'u atandı. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Mülkiye başmüfettişi Hüseyin Kök, Göç İdaresi Başkan Yardımcısı oldu.

Erdoğan'ın atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Buna göre, eski İçişleri Bakanı Soylu döneminde bakan yardımcısı olan İsmail Çataklı, Mülkiye başmüfettişi olarak atandı. 

Beşiktaş Kaymakamı, Göç İdaresi'ne atandı

Karara göre, Göç İdaresi Başkanlığı'na Mülkiye başmüfettişi Atilla Toros getirildi.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Mülkiye başmüfettişi Hüseyin Kök, Göç İdaresi Başkan Yardımcısı oldu.

Göç İdaresi Başkanlığı Yabancılar Genel Müdürlüğü'ne Gözde Özkorul, Uluslararası Koruma Müdürlüğü'ne Bayram Yalınsu, Uyum ve İletişim Genel Müdürlüğü'ne İstanbul Vali Yardımcısı Yaşar Aksanyar, Düzensiz Göçle Mücadele ve Sınır Dışı İşleri Genel Müdürlüğü'ne Ramazan Seçilmiş, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Mustafa Fırat Taşolar atandı.

Mehmet Gürlek ve Ali Odabaş görevden alındı

Kararlara göre, Göç İdaresi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hacı Mehmet Gürlek ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş ise görevlerinden alındı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda görev yapan sekiz müfettiş yardımcısı ise müfettiş olarak atandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50