banner16

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na yakın isim İBB'deki görevinden aldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı için adı geçen İBB Başkanvekili Selçuk Sarıyar'ın görevden alındığı iddia edildi. 

10 Temmuz 2023
İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na yakın isim İBB'deki görevinden aldı

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili Selçuk Sarıyar'ın görevden alındığı öne sürüldü.

Sözcü'nün haberine göre İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı için adı geçen Sarıyar'la bir görüşme yaptı.

İddiaya göre İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Sarıyar'a, “Hem il başkanlığı yarışı hem de İBB Başkanvekilliği partiye de belediye de zarar verir, o nedenle görevi bırakmanız daha doğru olacaktır” dedi.

Bir dönem CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Selçuk Sarıyar, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi meclis üyesi seçildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sekreterliği'nin yanı sıra İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği'nde divan üyesi ve dış ilişkiler komisyon üyesi olan Sarıyar, geçen yıl İBB Başkanvekili olarak atanmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50