banner16

CHP’den açıklama: Gökşen Anıl Ulukuş danışman atanmamıştır

CHP, eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş’un, Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olarak atandığı yönündeki bilgiyi yalanladı. Ulukuş, bu açıklamanın ardından "Baskılara dayanamamış olabilirsiniz ama her şeyin bir usulü var!" diye tepki gösterdi. 

07 Temmuz 2023
CHP’den açıklama: Gökşen Anıl Ulukuş danışman atanmamıştır

Eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş’un Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından danışman olarak atandığına dair haberler, CHP tarafından yalanlandı. 

CHP tarafından bazın mensuplarına geçilen bilgi notunda, “Çeşitli basın ve yayın organlarında yer alan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘danışman atamaları’ yönündeki tartışmalar gerçeği yansıtmamaktadır. 4 Haziran 2023 öncesi atanan tüm danışmanların görevi sona ermiş olup, ilgili tarihten sonra Engin Özkoç, Hacer Foggo ve Özgür Yici dışında danışman atanmamıştır” denildi.

Bilgi notunda ayrıca CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan'ın, “Dış politikadan sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı” görevine devam ettiği belirtildi.

Ulukuş, bu notun ardından sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Ulukuş şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Genel Başkan’a danışmanları görevden alması sonrası en az 4 kere “Ben hâlâ danışman mıyım?” diye sordum. Her seferinde “burada 90 tane danışman vardı, bu karar onlar için. Sen devam et.” cevabını aldım. Kaldı ki ilk açıklamayı yaptığım gün yine konuştuk. Baskılara dayanamamış olabilirsiniz ama her şeyin bir usulü var! “Gerçeği yansıtmıyor” şeklinde itibar zedeleyici bir tavır CHP’ye yakışmıyor. "

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50