banner16

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ortak grup konusunda anlaştı

Yarın 12.30'da iki lider basın açıklaması yapacak. 

05 Temmuz 2023
Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ortak grup konusunda anlaştı

TBMM'ye CHP listelerinden giren Gelecek Partisi ve Saadet Partisi, parlamentoda grup kurma konusunda anlaşmaya vardı. Yapılan açıklamada, "Saadet Partisi ve Gelecek Partisi arasındaki TBMM Grup kurma görüşmeleri nihayete ermiştir" denildi. Yarın 12.30'da iki lider basın açıklaması yapacak.

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi arasında süren ortak grup çalışmalarında sona gelindi. TBMM'de grup kurma konusunda anlaşmaya varan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yarın saat 12.30'da basın toplantısı gerçekleştirecek.

Yapılan açıklamada, "Saadet Partisi ve Gelecek Partisi arasındaki TBMM Grup kurma görüşmeleri nihayete ermiştir. Konu hakkında Saadet Partisi Genel Başkanı Sn Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Sn Ahmet Davutoğlu, yarın saat 12.30’da, Gelecek Partisi Genel Merkez binasında açıklamalarda bulunacaktır." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.