banner16

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sivas Katliamı mesajı

“Kendimi her 2 Temmuz'da o otelde o kabusun içinde yeniden bulduğum, yakın tarihimizin en acı günlerinden biri olan Sivas Katliamı’nda yitirdiğimiz canlarımızı saygı, rahmet ve hüzünle anıyorum." 

02 Temmuz 2023
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sivas Katliamı mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 yıl önce 2 Temmuz 1993’te Sivas’ta Madımak Otel’deki katliamda ölen 33 aydın ve sanatçının ölüm yıldönümlerinde sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu’nun yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Kendimi her 2 Temmuz'da o otelde o kabusun içinde yeniden bulduğum, yakın tarihimizin en acı günlerinden biri olan Sivas Katliamı’nda yitirdiğimiz canlarımızı saygı, rahmet ve hüzünle anıyorum. Yüreğimizde 30 yıldır sönmeyen bu ateşi, kaldırılmayan enkazı #unutMADIMAKlımda”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50