banner16

CHP yalan haberle mücadele timi kurdu

CHP’nin Sosyal Medya’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, sosyal medyada CHP’li gibi görünen anonim bazı hesaplar tarafından sahte yazışmalar ve görseller paylaşıldığını açıkladı. Erdem, bu tür dezenformasyonların önüne geçmek adına teyit hesabı açılacağını duyurdu. 

20 Haziran 2023
CHP yalan haberle mücadele timi kurdu

 

Seçim döneminde tırmanan kara propaganda çalışmaları sürerken sosyal medyada CHP’li gibi görünen bazı anonim hesaplar tarafından algı operasyonları yapılmaya da devam ediyor. CHP’nin Sosyal Medya’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, katıldığı bir canlı yayında vatandaşın doğru bilgiye ulaşmasını sağlamak adına yürüttüğü çalışmaları anlattı. Erdem,  “Dezenformasyonla mücadele adına yalanlarla mücadele ekibi oluşturduk. Bu ekibimiz düzenli olarak açıklamalar yaparak vatandaşın doğru bilgiye ulaşmasını sağlayacak.” dedi.

“İMAMOĞLU’NUN TAMAMLAMASI GEREKEN ÇOK CİDDİ PROJELER VAR”

Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’daki yerinin önemini hatırlatarak “İstanbul’da çok kıymetli bir belediye başkanımız vardır. Tamamlaması gereken çok ciddi projeler vardır. İstanbul’un ihtiyaç duyduğu önemli hassasiyetlere sahiptir. Bu görevi yapma hususunda hepimiz destekleyici olmalıyız.” dedi.

“CHP’Lİ GÖRÜNEN BAZI HESAPLAR TARAFINDAN SAHTE YAZIŞMA VE GÖRSELLER PAYLAŞILDI”

Erdem’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Sosyal medyada CHP’li gibi görünen anonim bazı hesaplar tarafından bu süreçte ismimiz üzerinden sahte yazışmalar ve görseller paylaşıldı. 

“CUMHURİYET KURAN PARTİ BU İŞLERLE UĞRAŞMAZ”

Saray’ın etrafındaki bazı odaklar CHP’de rahatsız edici, son derece ilkesiz ve seviyesiz bir tartışma açmak istiyor. Bu hesaplar hiçbir şekilde bildiğimiz tanıdığımız kişiler tarafından oluşmuyor. Hiçbir şekilde anonim bir hesap yönetmek veya yönlendirmek gibi bir çalışma yapmadık yapmayacağız. Bu bizim anlayışımıza uygun değildir Cumhuriyet kuran parti bu işlerle uğraşmaz. 

“BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ ONAYLI TEYİT HESABI” 

Bizim birinci önceliğimiz onaylı bir teyit hesabı açarak dezenformasyonu engellemek. Dezenformasyonla mücadele adına yalanlarla mücadele ekibi oluşturduk. Bu ekibimiz düzenli olarak açıklamalar yaparak vatandaşın doğru bilgiye ulaşmasını sağlayacak. 

“BU TÜR DEZENFORMASYONLAR FAHRETTİN ALTUN’A YAKIŞIR”

Bu tür dezenformasyonlar, manipülasyonlar bize değil Saray’da oturan Fahrettin Altun’a yakışır. Bize yakışan Cumhuriyet’in değerleriyle bütünleşik, ahlaklı bir pozisyon alarak sosyal mecraları ve medyayı vatandaşımızın doğru bilgi alacağı alanlara dönüştürmek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50