banner16

Kılıçdaroğlu ile görüşen Ümit Özdağ: 'Yerler kaygan' dediler, sağlam basıyoruz

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Türkiye'yi, seçimleri, seçim sonuçlarını, yerel seçimleri değerlendirdik" dedi. 

19 Haziran 2023
Kılıçdaroğlu ile görüşen Ümit Özdağ: 'Yerler kaygan' dediler, sağlam basıyoruz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'nde görüştü. Özdağ görüşmenin ardından CHP Sözcüsü Faik Öztrak ile aralarında geçen diyaloğu aktararak, "Yere sağlam basıyoruz" mesajını verdi. 

Özdağ ve beraberindeki heyet, saat 11.45’te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmek için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne gitti. 

İki lider seçimlerin ardından ilk kez yüz yüze görüşecek. 11.45'te başlayan görüşmeye için binaya girmeden önce kısa bir açıklama yapan Özdağ, "İade-i ziyaret için geldik" dedi.

Son olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turundan önce bir araya gelen Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasında 7 maddelik bir protokol imzalanmış, bunun üzerinde Özdağ 2. turda Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı vermişti.

Görüşme nedeniyle saat 13.00'da başlaması planlanan CHP MYK 1 saat ertelendi.

Ümit Özdağ: CHP Sözcüsü, 'yerler kaygan' dedi, sağlam bastığımızı söyledik 

Görüşmenin ardından kameralar karşısına geçerek açıklama yapan Ümit Özdağ, "Önemli görüşmeler yapmıştık. Seçimlerden sonra değerlendirme imkanımız olmadı. Ben de kendisinden geçen hafta randevu rica ettim. Bu değerlendirmeyi yapmak hem de iade-i ziyarette bulunmak istedim. Güzel bir ziyaret oldu teşekkür ederim nazik davet için. İçeri girerken Sayın CHP Sözcüsü içeri girerken "dikkat edin dedi yerler kaygan burada". Biz de gülümseyerek 'sağlam bastığımızı' söyleyerek yukarıya çıktık. " dedi. 

Kılıçdaroğlu da, "İki siyasetçi yan yana gelirse ne konuşur doğal olarak Türkiye'nin sorunlarını, Orta Doğu'yu, dünyadaki gelişmeleri değerlendirdik. Seçimleri, seçim sonuçlarını, yerel yönetimi ve yerel seçimleri birlikte değerlendirdik." açıklamasını yaptı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50