banner16

Ozkandanismanlık yaşam kalitesini artırır

Sizler de ürünlerinize alınması gereken direktifleri belirleyerek milli kurallara uygun şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız bizleri tercih edebilirsiniz. 

19 Haziran 2023
Ozkandanismanlık yaşam kalitesini artırır

Avrupa, ekonomik alanlarında ve standartlar kapsamında satılan ürünler konusunda belirleyici kriterlere sahiptir. Satışları gerçekleştirecek olan ürünleri Avrupa’ya uygun olup olmadığını belirleyen işaretlemeler yapıyoruz. Bu bağlamda hem güvenliği hem de sağlığı ve çevreyi korumak açısından önemli yere sahip belgeleri sağlıyoruz.

Yönetmeliklere uygun bir şekilde geliştirilen belgeler, satışa sunulan cihazlar ve kategoriler açısından uygunluğu temsil ediyor. Yurt dışına çıkarılan ürünlerin mutlaka belgeye ihtiyacı vardır. Özkan danışmanlık satışa sunulan ürünler üzerine belgeler sağlayarak gerekli olan güvenliği sağlıyor ve prosedüre uygun bir şekilde hareket ediyor.

Nasıl Kullanılır?

Ce belgesi veren firmalar, kaliteli bir şekilde hizmet veren firmamız belgelerin kullanımı konusunda hassas bir şekilde ilerliyor.

Bunlar şu şekildedir;

  • Öncelikle ürün levha üzerine veyahut etiketler üzerine yerleştiriyor.
  • İşaretler okunaklı ve okunabilir yapıya sahiptir.
  • Paket ve kutulara yerleştiriliyor.
  • İnsan ve çevreye duyarlı ürünleri belgeleme niteliği taşıyor.

Ürünlerin alınması açısından standartlar karşılandığında ürünlerin güvenlik prosedürlerine uygun olup olmadığı da tespit ediliyor. İnşaat malzemelerinde, oyuncaklarda, yolcu taşıma araçları gibi yaşamı her anlamda etkileyen ürünlerin kalitesi konusunda işaret, önemli bir yere sahip oluyor.

Fiyatları Nelerdir?

Almak istiyorsanız, sizlere belirlenen şartları tamamlamış olmanız gerekiyor. Ce belgesi fiyatı en temel faktör pazar gerekliliklerine uygun olup olmadığı konusu oluyor. Satışlarınızı yapabilmeniz için belgeye ihtiyacınız olacaktır. Fiyatların belirlenmesi ise üçüncü taraf bir kuruluş olması gerekiyor. Her kuruluşa göre farklılıklar gösteriyor. Ürün detayları kullanım amaçları, prosedür ve yönetmeliklerde dikkate alınıyor.

Kredi Kartı İle Ödeme

Neden Gereklidir?

Özkan danışmanlık, yaşam kalitesini artıran güvenilir belgelerde sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Ürünlerinizi belgelemek ve satışa uygun hale getirmek istiyorsanız tercih edebilir ve güvenilirlik belgenizi alabilirsiniz. Sağlığınız, çevreniz ve hayvan sağlığı için gerekli olan belgeyi sizlere kaliteli bir şekilde sağlıyor.

Sizler de ürünlerinize alınması gereken direktifleri belirleyerek milli kurallara uygun şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız bizleri tercih edebilirsiniz. Prosedürlere uygun şekilde ve her detayı sağlayarak doğru adreste yer almak için Özkan danışmanlık platformundan ulaşabilir ve serbest dolaşımı sağlamak için belgelendirme yapabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.