banner16

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın montaj itirafına iki kelimelik tepki

Erdoğan, katıldığı yayında Kılıçdaroğlu hakkında seçim meydanlarında izlettiği videonun montaj olduğunu itiraf etmişti. 

22 Mayıs 2023
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın montaj itirafına iki kelimelik tepki

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerinden önce düzenlediği tüm mitinglerde, CHP'nin 'Haydi' reklam filmine montaj ile PKK elebaşı eklenen videosunu katıldığı canlı yayında da sahiplendi.

 Abdülkadir Selvi'nin "Kim ne ile video çekmiş" sorusuna Erdoğan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kandil'de video kaydının olduğunu ileri sürdü.

Montaj olduğu bilinen video hakkında Erdoğan, "Kılıçdaroğlu, Kandil'dekilerle video çekimleri var, bunları yayımladılar" dedi. Oluşan sessizliğin ardından Erdoğan, "Ama montaj ama şu ama bu" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan iki kelimelik tepki

 CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise Erdoğan'ın o itirafının olduğu videoyu "Montajcı sahtekar" notunu düşerek paylaştı.

Kılıçdaroğlu, bir sonraki paylaşımınd ise "Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50