banner16

Muharrem İnce hastane yatağından açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, hastane yatağında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. İnce paylaşımına, "Bugünü hastanede siyasetin dışındaki bir gündemle geçirdim" notunu düştü. 

22 Mayıs 2023
Muharrem İnce hastane yatağından açıklama yaptı

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak hastanede tedavi altına olduğunu açıkladı.

'Geçmiş olsun' dilekleri için teşekkür eden İnce, hakkında çıkan 'Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek' iddialarını da yalanlayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Bugünü hastanede siyasetin dışındaki bir gündemle geçirdim. Hakkımda bazı söylentiler çıkarıldığını duyuyorum. Tümü gerçek dışıdır. Arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten bütün dostlarıma teşekkür ederim."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.