banner16

Muharrem İnce bugün basın toplantısı düzenleyecek

Memleket Partisi Genel Başkan İletişim Danışmanı Oğuz Uçar, İnce'nin bugün saat 14.00'de basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. 

11 Mayıs 2023
Muharrem İnce bugün basın toplantısı düzenleyecek

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, hakkındaki kaset iddialarının ardından rahatsızlanarak dün gerçekleştireceği programları iptal eden Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 11 arkadaşıyla dün akşam bir otelde toplandığını, bu toplantıdan 8 veya 9 kişinin “çekilme" yönünde değerlendirmede bulunduğunu söyledi. “Muharrem İnce’nin bu konuda düşünme kararı aldığı bilgisine ulaştım” diyen Erkin, “Ve bugün birazdan genel merkeze gelecek. Genel başkan yardımcılarının geldiğini öğrendik” ifadesini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkan İletişim Danışmanı Oğuz Uçar, İnce'nin bugün saat 14.00'de basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

Gazeteci Erkin, Sözcü TV’de Ebru Baki’nin sunduğu "Para Politika" programında, İnce cephesinden edindiği son kulis bilgilerini aktardı.

Erkin, şunları kaydetti:

“Dün akşam muharrem ince ve 11 arkadaşı bir otelde toplandılar. Saat 23.00’e kadar süren bir görüşme yapıldı. 11 kişinin 8 veya 9’u seçime iki gün kala artık ikinci tura kalamayacağımı düşündüğümüz için çekilelim yönünde bir değerlendirmesi olduğunu öğrendim. Biraz sonra Sayın İnce, genel merkeze gelecek. Muharrem İnce’nin bu konuda düşünme kararı aldığı bilgisine ulaştım. Ve bugün birazdan genel merkeze gelecek. Genel başkan yardımcılarının geldiğini öğrendik. Orada da bir toplantı fırtınası yaşayacaklar. Ardından da basının karşısına çıkmayı düşünüyor. Ama bugün bence Türk siyasetinde 14 Mayıs’a doğru bir değişim işareti olma ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.”

Memleket Partisi Sözcüsü: Pes!

Öte yandan Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan, İnce'nin adaylıktan çekileceği iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben bunlara cevap vermekten yoruldum. Memleket Partisi kurulduğu günden beri algı operasyonuna maruz kalıyor. İnce neden çekilsin? İnce'nin çekilmesini gerektirecek bir durum var mı? Montaj görüntüler, sahte belgeler yayınlanıyor, İmamoğlu'na taş atılıyor sonra Memleket Partisi'ne hemen çekil baskısı yapılıyor. Sayın İnce adaylıktan çekilmiyor" demişti.

Sayan, yaklaşık bir saat önce yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sahi; yapılan bunca algı operasyonundan sonra hâlâ ‘çekilecekler’ söylentilerine inanan var mı? Pes…” diye yazdı.

Memleket Partisi: Muharrem İnce, bugün saat 14:00’de basın toplantısı yapacak

Memleket Partisi Genel Başkan İletişim Danışmanı Oğuz Uçar, "Cumhurbaşkanı adayımız ve Memleket Partisi Genel Başkanımız sayın Muharrem İnce, bugün saat 14:00’de Parti Genel Merkezimizde Basın Toplantısı düzenleyecektir" duyurusunu yaptı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.