banner16

Bakan Nebati: Birileri koyun etinin kokudan dolayı yenmeyeceğini söylüyor; koyun eti yağlıdır, koyun eti güzeldir, koyun eti güç verir

Bakan Nebati daha önce yaptığı açıklamada, gıda fiyatlarının dünyanın tamamında genel enflasyon üzerinde seyrettiğini öne sürmüş, vatandaşlara "koyun eti" yeme önerisinde bulunmuştu. 

15 Nisan 2023
Bakan Nebati: Birileri koyun etinin kokudan dolayı yenmeyeceğini söylüyor; koyun eti yağlıdır, koyun eti güzeldir, koyun eti güç verir

Hazine ve Maliye Bakanı ve AKP'nin Mersin Milletvekili adayı Nureddin Nebati seçim çalışmalarına Erdemli'de devam etti. Geçtiğimiz günlerde koyun eti sözleriyle gündeme gelen Nebati yeni bir açıklama yaparak, "Birileri koyun etinin kokusundan dolayı yenmeyeceğini söylüyor. Koyun eti yağlı, koyun eti güzeldir. Koyun eti bu ülkeye de en güzel tadı verir." ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati daha önce yaptığı açıklamada, gıda fiyatlarının dünyanın tamamında genel enflasyon üzerinde seyrettiğini öne sürmüş, vatandaşlara "koyun eti" yeme önerisinde bulunmuştu. "Türkiye'de damak tadı değişti. Koyun eti ucuz ama tercih edilmiyor, kokusundan dolayı. Bunu da değiştirmek lazım" ifadelerini kullanan Nebati'den bir açıklama daha geldi.

Nebati şunları kaydetti:

"Geçen televizyonda dedim ki, koyun etini yiyelim, birileri koyun etinin kokusundan dolayı yenmeyeceğini söylüyor. Koyun eti yağlı, koyun eti güzeldir. Koyun eti bu ülkeye de en güzel tadı verir. Dolayısıyla koyun ve keçilerimizle hayvancılığımızla Mersin’de en iyi yerlere gidiyoruz. Daha da iyi olacağız, büyüteceğiz." 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.